Pošlji povpraševanje

Ergonomski pisarniški stoli

Pisarniški stoli za večje udobje v domači pisarni ali v službi

Pisarniški stoli se lahko med seboj precej razlikujejo. Večina ljudi je vajena klasičnih modelov, ki jih je mogoče najti skorajda v vsaki pisarni. Pogosto so ti precej zdelani ali celo pokvarjeni. Ampak, časi se spreminjajo.

V podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. vse pogosteje opažamo, da se delodajalci odločajo za nakup ergonomskih pisarniških stolov za svoje zaposlene, saj se zavedajo, da morajo maksimalno poskrbeti za njihovo zdravje in se izogniti poškodbam zaradi dela. Marsikdo na delu sedi osem ali več ur in pisarniški stoli za zdravo sedenje so osnovno sredstvo – predpogoj, da ljudje ostanejo zbrani ter se ne ukvarjajo z bolečinami in neugodjem.

Z nakupom kvalitetnih pisarniških stolov in primerne mize, je delo lahko precej lažje, saj ti nudijo vse potrebne nastavitve, da jih lahko posamezniki prilagodijo sebi. Omogočajo aktivno sedenje, imajo udobna sedišča izdelana iz spominske pene in prevlečena s kakovostnim, zračnim materialom, le-ta pa je mogoče tudi globinsko nastaviti.

Moderni pisarniški stoli imajo nastavljivo naslonjalo za glavo in 3D nastavljiva naslonjala za roke ter mrežna hrbtišča, ki jih lahko zaklenete v petih različnih položajih. Tudi ledvena opora je pri sedenju zelo pomembna in kvalitetni ergonomski pisarniški stoli se lahko pohvalijo tudi z njo.