Izdelava spletnih strani in optimizacija

Bi radi svoje podjetje lično in kakovostno predstavili na internetu, a ne veste kako? Ima vaše podjetje zastarelo spletno stran, ki nima pravega učinka na stranke? Potem smo pravi naslov za vas, saj vam bomo izdelali kvalitetno spletno stran, ki vam bo omogočila razpoznavnost med strankami in za vas bo izvedelo večje število ljudi. Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo tudi celostno grafično oblikovanje, ki bo omogočilo, da boste resnično izstopali.  A danes samo spletna stran ni dovolj. Če želite povečati obisk vaše strani in posledično prodajo je pomembno, da vas stranke s pomočjo iskalnikov najdejo. Pri tem vam pomagamo mi z optimizacijo ter poskrbimo, da stran pride do najvišjih mest v seznamu rezultatov. Postanite vplivni in opazni!

Izdelava spletnih strani in grafično oblikovanjeNačrtovanje izdelave spletne strani ali trgovine

Nudimo vam napredno izdelavo spletnih strani in trgovin, ki bodo vaše potencialne stranke hitro prepričale, da ste pravi naslov zanje. Pomembno je, da izdelavo spletne trgovine ali strani prepustite v vešče roke, saj profesionalna izvedba daje vašemu podjetju še dodatno kredibilnost. Nikar ne glejte le na ceno, saj gre pri tovrstni izdelavi za dolgoročno naložbo, ki se vam kmalu povrne. Sama izdelava se začne s skrbnim načrtovanjem, kjer bomo v sodelovanju z vami temeljito preučili vašo dosedanjo vizualno podobo in se pogovorili o tem, kaj hočete spremeniti in kaj ohraniti. S pomočjo ključnih besed, ki kratko in jedrnato opišejo vaše delovanje, bomo poskrbeli za učinkovito optimizacijo. Tako vas bodo stranke preprosteje našle v vseh pomembnih internetnih iskalnikih.

Izdelava in grafični dizajn

Izdelava in grafično oblikovanje

Oblikovanje vaše spletne strani je zelo pomembno, saj profesionalna in lična spletna stran, kjer se je preprosto orientirati, pozitivno vpliva na stranke in prodajo. Nihče ne obišče rad kičastih ali počasno delujočih strani, zato poskrbite, da vaša ne bo med njimi.  Poleg hitre in kvalitetne izdelave vam nudimo tudi grafično oblikovanje spletnih strani: lahko poskrbimo za celostno grafično podobo ali pa samo za logotipe, reklamne oglase in ostale oblikovalske storitve.

Od česa je odvisna cena izdelave spletnih strani?

Cena izdelave spletnih strani se razlikuje glede na želje in potrebe naročnika.  Vedno moramo nanjo gledati kot na investicijo za prihodnost. Individualno ponudbo in okvirno ceno izdelave vam bomo predstavili po uvodnem sestanku, kjer nam boste s svojimi vizijami in željami nakazali vaše cilje. Če želite kvalitetno izdelavo in grafično oblikovanje, smo pravi naslov za vas. Vabljeni!

Več o iskalnem marketingu za vašo spletno stran