Gradnja hiše

Gradnja hiše po fazah ali nizkoenergijska hiša na ključ?

Gradnja hiše je velik korak in za marsikoga predstavlja skorajda nemogoč izziv. Ker se v podjetju JuBHome d. o. o. zavedamo, da niso vsi vešči organizacije in urejanja logističnih težav pri takšnem podvigu, je ena izmed naših ponudb tipska hiša na ključ, za katero se naše stranke pogosto odločajo. Zakaj?

Na takšen način gradnja hiše poteka brez stresa za bodoče stanovalce, saj za vse poskrbimo mi – nudimo pomoč pri iskanju parcele (tudi če je izbira stranke nizkoenergijska hiša, ki zahteva posebne pogoje lokacije), uredimo vso potrebno dokumentacijo (preverimo stanje v zemljiški knjigi, pridobimo lokacijsko informacijo, poskrbimo za komunalni prispevek, za pravnomočno gradbeno dovoljenje…). Pri gradnji hiše prevzamemo vso skrb za dostavo materiala, odvoze, dogovarjamo se s podizvajalci…

Moderna hiša iz naše ponudbe, je lahko že v nekaj mesecih pripravljena na vselitev. Inovativni sistem gradnje hiše (ICF), namreč omogoča hitro sestavljanje elementov, zato je le-ta lahko postavljena do tretje faze, že v dveh mesecih. Če se odločite, da bo vaš novi dom nizkoenergijska hiša, vam bomo razložili vse kar morate vedeti o ogrevanju, prezračevanju, o izolaciji, vrsti stavbnega pohištva, kritini… V primeru, da vas zanima tipska hiša na ključ, morate vedeti, da vam jo lahko do določene mere prilagodimo in izdelamo po meri.