Profesionalna izdelava po meri

Izdelava internetnih strani pomembna za sodobno poslovanje

Izdelava internetnih strani, ali internetne trgovine, je danes obsežen projekt, kjer ne gre samo za oblikovanje. Ni dovolj, da je izdelava internetnih strani kakovostna in učinkovita, na spletno stran vam bo številne nove potencialne stranke pripeljala tudi kakovostna optimizacija spletne strani za iskalnike. Spletna optimizacija je postopek predelave oz. priprave spletne strani na način, da jih spletni iskalniki čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kakovostni optimizaciji določena spletna stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati.

Da bo spletna stran prepričljiva, dovolj zmogljiva in sodobna, mora izdelava internetnih strani vključevati najmanj:

  • preprosto dodajanje in urejanje vsebin;
  • kakovostne fotografije na strani;
  • preprosto uporabo spletne strani;
  • dobro vidne kontaktne podatke in kontaktni obrazec;
  • prečiščeno grafično zasnovo, ki je prijazna tudi do tablic in mobilnih telefonov (responsive design) ter
  • dobro uporabniško izkušnjo.

Izdelava internetnih strani s sistemi za upravljanje vsebin (CSM)

Zgoraj naštete lastnosti so del dobrega CMS sistema (Content Managment System). Sistem za upravljanje vsebine je programska oprema, ki omogoča, da vaše osebje samo in na enostaven način vnaša ali spreminja vsebino spletne strani. Spreminjanje vsebine poteka preko vašega brskalnika. Eden takšnih CMS sistemov je tudi WordPress. Izdelava spletne strani s CMS, kot je WordPress, je daleč najbolj priljubljeno, saj ponuja največ možnosti za izdelavo odličnih internetnih strani ali internetne trgovine.

Izdelava internetnih straniZ VSISI do najbolj obiskane spletne strani

Izdelava internetnih strani,ali internetne trgovine, je v podjetju VSISI proces, v katerem združimo želje in zahteve naročnika na eni strani in naše znanje ter izkušnje na drugi strani. Rezultat jeskrbno načrtovana spletna stran, ki upošteva način razmišljanja ciljne skupine in obiskovalce vodi od vhodne strani do cilja.

Izdelava internetne trgovinevam omogoča hitro incenovno ugodnorazširitev prodaje vaših izdelkov ali storitev. Spletna trgovina je na voljo kupcem 365 dni na leto. Strokovna izdelava internetne trgovine vam omogoča lažjo prodajo izdelkov preko spletain s tem povečuje možnost razvoja ter posledično tudi rast vašega podjetja.

Izdelava internetnih strani za mala srednja in velika podjetja

Obiščite nas >>