Pošlji povpraševanje

E-storitve - stopite v korak s časom

Tudi vi sanjate, da bi lahko vsak papir, ki pride v vaše podjetje, prijeli samo enkrat - ali pa še to ne? Elektronske storitve so na številnih področjih povzročile pravo revolucijo. Uporabnikom prinašajo toliko ugodnosti, da se tudi najbolj okoreli pristaši 'papirja' strinjajo, da je elektronsko poslovanje bistveno bolj praktično in seveda cenejše. Danes tako rekoč ni več podjetja, ki zavrača e-storitve, mnoga med njimi pa so že ali bodo vsaj sčasoma skušala preiti na popolnoma elektronsko opravljanje določenih dejavnosti. E-storitve sicer še nekaj časa ne bodo povsem zamenjale klasičnega poslovanja z uporabo papirja, ga pa v veliki meri že izpodrivajo, saj je postalo kristalno jasno, da imajo toliko prednosti, da jih nima pomena odlašati ali celo zavračati.

VREDNOST D.O.O. - E-STORITVE PO MERI

Elektronske storitve prihranijo čas in denar

E-storitveMorebitne skeptike, ki so še vedno prepričani, da so e-storitve novodobna muha enodnevnica, najlažje prepričamo tako, da predstavimo povsem banalen primer sodelovanja z računovodskim servisom. Poglejmo na primer, kako poteka predaja dokumentacije, če niste izbrali elektronske storitve. Najprej zberete vso dokumentacijo (na papirju seveda). Nato pokličete računovodski servis, se dogovorite za sestanek in se odpeljete k njim. Če so za nameček še precej oddaljeni od vas, je to še dodatna izguba časa. Lahko jim dokumentacijo tudi pošljete, kar pomeni, da se morate ustaviti na pošti, plačati še kuverto in poštnino, pošta pa do računovodstva prispe v najboljšem primeru naslednji dan. Kaj pa e-storitve? Vse dokumente lahko računovodstvu pošljete po elektronski pošti in tako prihranite čas in denar.

E-storitve za dvomljivce

Pri vsaki novosti, še posebno tehnološki, se pojavi kar nekaj dvomljivcev, ki skušajo najti čim več pomanjkljivosti. To je v začetku veljalo tudi za elektronske storitve, a danes pravzaprav ni več nobenega dvoma, da je poslovanje prek elektronskih medijev odlična zadeva! E-storitve so pravzaprav le aplikacija storitev, ki so na številnih področjih v uporabi že vrsto let, tudi na področju računovodstva in poslovanja. To med drugim pomeni tudi to, da so začetne napake odpravljene, uveden pa je sistem, ki deluje. Edina težava je v tem, da nekateri še vedno trmasto vztrajajo pri svojem in elektronske storitve zavračajo - žal v lastno škodo. Tisti, ki ste se v tem opisu našli, se oglasite v računovodskem servisu Vrednost, in pokazali vam bomo, kako lahko e-storitve olajšajo in pocenijo poslovanje tudi za vas!

Vrednost d.o.o. | E-storitve, elektronske storitve - povezave do naše spletne strani:
  • Elektronske storitve