Pošlji povpraševanje

Računovodenje - mednarodni računovodski standardi

Računovodenje izvajamo tudi za podjetja, ki so so jim mednarodni računovodski standardi predpisani s strani lastnikov. V računovodskem servisu Vrednost d.o.o. vam nudimo odlične knjigovodske storitve, kar vam zagotavljajo vrhunski strokovnjaki in dolgoletna tradicija delovanja na tem področju. Med drugim za vas pripravljamo vodenje poslovnih knjig, izvajamo računovodsko svetovanje in nudimo e-računovodstvo, ki vse bolj nadomešča klasično računovodstvo.

Računovodenje in knjigovodske storitve

RačunovodenjeRačunovodenje, ki ga nudimo, je podprto z najnovejšo informacijsko tehnologijo, kar vam zagotavlja najsodobnejše rešitve. Da bodo vaši argumenti in predstavitev podjetja vedno podprti z novimi podatki, poskrbi hitro odzivanje in ažurno računovodenje ter e-računovodstvo. Tako klasično računovodenje kot e-računovodstvo izvajamo za zavode, društva, podjetja in samostojne podjetnike. Elektronsko računovodenje prinaša prepotrebno hitrost, enostavno ga je uporabljati in je izredno učinkovito. Knjigovodske storitve so kvalitetne, natančne in pregledne. Cene knjigovodskih storitev so ugodne in so zaračunane glede na opravljeno delo in ne pavšalno. Kvalitetno opravljene knjigovodske storitve vam bodo prihranile veliko časa in denarja.

KNJIGOVODSKE IN RAČUNOVODSKE STORITVE

Točne in ažurne računovodske informacije

Računovodenje je lahko zapleteno, zato vam naš računovodski servis nudi vse računovodske informacije, ki jih potrebujete za uspešno vodenje poslovnih knjig oziroma celotnega poslovanja. Kvalitetne računovodske informacije vam bodo pomagale pri lažjem in hitrejšem odločanju v poslovanju. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali analizirati računovodske informacije vaših bodočih partnerjev.

Mednarodni računovodski standardi

Mednarodni računovodski standardi predpisujejo, kako voditi računovodenje za podjetja, ki so običajno v tuji lasti. Mednarodni in Slovenski računovodski standardi so usklajeni. Mednarodni računovodski standardi nam torej predpisujejo način dela, ki mu natančno sledimo. Vedno prinašajo novosti in spremembe za knjigovodske storitve, ki jih skrbno spremljamo, preučimo in z njimi natančno seznanimo naše stranke. Ob spremembah, ki jih prinašajo mednarodni standardi, naših strankam skrbno svetujemo.

Vrednost d.o.o. | Računovodenje, knjigovodske storitve, mednarodni računovodski standardi, e-računovodstvo - povezave do naše spletne strani: