Pošlji povpraševanje

Arhiviranje in hramba dokumentov

Arhiviranje dokumentov in hramba dokumentov vašega podjetja na sodoben, elektronski način. Naš računovodski servis Vrednost d.o.o. vam ponuja moderno e-računovodstvo, ki zahteva arhiviranje dokumentov.

Varno in zanesljivo arhiviranje dokumentov

Arhiviranje dokumentovArhiviranje dokumentov poteka tako, da v našem računovodskem servisu izvedemo skeniranje dokumentov s sodobnimi skenerji in ustvarimo e-arhiv. Tako nastane za uporabo enostaven dokumentni sistem. Za arhiviranje uporabljamo najnovejše informacijske tehnologije, saj v našem računovodskem servisu Vrednost d.o.o. vestno sledimo vsem novostim na trgu. Hramba dokumentov je urejena po vseh zakonskih predpisih o elektronskem arhiviranju. Če se boste odločili za e-računovodstvo, vam zagotavljamo, da bo nastali e-arhiv in dokumentni sistem prilagojen zahtevam vašega podjetja, društva, zavoda.

Arhiviranje ter hramba dokumentov in njune prednosti

Arhiviranje ter hramba dokumentov v elektronski obliki vam prihranita veliko časa, saj so dokumentni sistemi pregledno urejeni, obvladljivi in enostavni za uporabo. Arhiviranje dokumentov vam bo onemogočilo, da ne boste opravil podvajali, saj bo dokumentni sistem to zaznal. Dokumentni sistemi vam tudi dovoljujejo opravljati več administrativnega dela hkrati. Hramba dokumentov na spletu vam bo prihranila veliko prostora v vaši pisarni, saj se boste znebili obsežnih fasciklov. Ustvarjen dokumentni sistem je dostopen kjerkoli in ga lahko uporabljate kadarkoli. Arhiviranje pa vam omogoča, da vaše dokumente hitro uporabite v različnih poslovnih procesih, saj je enostavno narediti različne analize.

Arhiviranje dokumentov

Dokumentni sistemi - upoštevanje zakonov in nadzor nad dostopom

Hramba dokumentov administrativne narave je zakonsko določena, e-arhiv pa vam prihrani veliko denarja za hranjenje vaše dokumentacije v za to določenem zakonskem obdobju. Arhiviranje na spletu je zakonsko urejeno in dokumenti so davčno in pravno veljavni. Hramba v elektronski obliki vam dovoljuje, da omejite dostop do vaše dokumentacije, hkrati so dokumentni sistemi zavarovani pred krajo in fizičnim uničenjem.

Vrednost d.o.o. | Arhiviranje dokumentov, hramba dokumentov, dokumentni sistemi - povezave do naše spletne strani:
  • Dokumentni sistemi
  • Dokumentni sistem
  • Skeniranje dokumentov