Pošlji povpraševanje

E-poslovanje in e-pisarna - stopite v sedanjost tudi pri poslu

V zadnjih desetletjih smo priča nenavadno hitremu napredku znanosti in tehnologije, ki se odraža na vseh področjih. E-poslovanje je le ena izmed mnogih besednih zvez, ki vsebujejo okrajšavo 'e', ki nadomešča besedo 'elektronsko'. Takšno elektronsko poslovanje je bilo še do nedavnega povsem nepredstavljivo, danes pa si je pravzaprav nemogoče predstavljati kakršno koli delo, v katerega nista vsaj v kakšnem elementu vključena e-poslovanje ali e-pisarna. Za kaj pravzaprav gre? Povsem preprosto: elektronsko poslovanje pomeni uporabo sodobnih elektronskih medijev za lažje in enostavnejše poslovanje. V podjetju Vrednost d.o.o. že vrsto let za svoje delo poleg 'običajnega' načina sodelovanja s strankami uporabljamo tudi tako imenovano e-poslovanje.

Klasično in elektronsko poslovanje - kakor vam ustreza!

E-poslovanje

E-poslovanje seveda ni edina možnost, ki jo v podjetju Vrednost d.o.o. ponujamo svojim strankam. Če e-pisarna, e-račun in druge e-storitve še niso nekaj, česar bi se želeli lotiti že danes, vam ponujamo vse storitve tudi v 'klasični' obliki, torej delo z dokumentacijo v papirni obliki. E-poslovanje lahko razumete tudi kot nadgradnjo klasičnega poslovanja in računovodstva, a danes je že nekaj časa popolnoma jasno, da to ni le neka modna muha, ki je le za kratek čas razburkala svet poslovnega sodelovanja in računovodstva in se bo kmalu umaknila. Nikakor ne! Elektronsko poslovanje niti ni več pogled v prihodnost, ampak je postalo sedanjost, ki se ji kmalu ne bo več mogoče upirati.

E-poslovanje s pomočjo naše elektronske pisarne

E-pisarna podjetja Vrednost d.o.o. je namenjena različnim računovodskim in pisarniškim storitvam, ki jih takšno elektronsko poslovanje bistveno olajša. Gre za nadgradnjo običajnega poslovanja, ki prihrani čas in denar, predvsem pa ogromno dela. Spletna aplikacija e-pisarna je enostavna ter nudi izdelovanje računov, potnih nalogov, beleženje odsotnosti ter številne druge obrazce in pisarniške storitve. E-poslovanje je sodobno, praktično in ekonomično, saj lahko do vseh podatkov in storitev dostopate kadarkoli in kjerkoli, če le imate na voljo dostop do interneta.

Vrednost d.o.o. | E-poslovanje, e-pisarna, elektronsko poslovanje - povezave do naše spletne strani:
  • E-pisarna