Pošlji povpraševanje

E-račun in sodobno elektronsko poslovanje podjetja

E-računVsako podjetje, manjše, srednje ali veliko, stremi k temu, da je pri svojem poslovanju uspešno. Naloga računovodskega servisa ali notranjega računovodstva je, da mu pri tem pomaga. E-račun spada med tiste sodobne storitve, ki podjetju bistveno olajšajo delo, zato se vedno več podjetij odloča za tako imenovano e-računovodstvo oziroma e-pisarno. Elektronski račun je le ena od prednosti, ki jo prinaša poslovanje s pomočjo sodobne tehnologije, ki jo nudimo tudi v računovodskem servisu Vrednost d.o.o. Podrobnejša pojasnila o elektronskem poslovanju vam bomo z veseljem dali po telefonu ali na osebnem razgovoru, kjer vas bomo seznanili tudi s vsemi prednostmi elektronskega in klasičnega poslovanja, vam pokazali e-računovostvo v praksi ter skupaj z vami poiskali možnosti za optimizacijo vašega poslovanja.

KAKO DO E-RAČUNA?

Klasični in elektronski račun

Želja podjetja je in mora vedno biti tudi optimizacija stroškov in časa, ki ga podjetje nameni različnim dejavnostim. E-račun oziroma celotno elektronsko poslovanje je odličen primer, kako zmanjšati stroške za pošiljanje računov, hkrati pa temu nameniti le toliko časa, kot je nujno potrebno. V računovodskem servisu Vrednost d.o.o. lahko za vas poleg drugih računovodskih in pisarniških storitev pripravimo in izstavimo klasičen ali e-račun. Tako boste prihranili stroške za papir, kuverte in poštnino, hkrati pa veliko časa, saj bomo vse opravili namesto vas.

E-račun pomeni velik prihranek denarja in časa

Tudi v manjših podjetjih, predvsem pa v velikih, je strošek pošiljanja računov lahko velik. Samo pomislite, koliko denarja vam e-račun lahko prihrani! Morda se zdi strošek za en list papirja, eno kuverto in eno znamko zanemarljiv, a na mesečni ali letni ravni so ti stroški lahko zelo visoki. Svetujemo vam, da si vzamete čas in natančno izračunate, kakšen strošek za vaše podjetje predstavljajo računi, in kar je še pomembneje, koliko časa vam ostane za vašo osnovno dejavnost, če vam elektronski račun pripravimo in izstavimo mi. Morda je prihranek časa celo še pomembnejši, saj se lahko v tem času posvetite kakšnemu drugemu delu. Če v svoje poslovanje poleg e-računa v največji meri vključite elektronsko poslovanje, pa je rezultat seveda še toliko boljši.

Vrednost d.o.o. | E-račun, elektronski račun - povezave do naše spletne strani:
  • Elektronski račun