Pošlji povpraševanje

Elektronsko poslovanje in e-storitve

Elektronsko poslovanjeIzraz elektronsko poslovanje ali e-poslovanje (angl. e-commerce) označuje vsakršno poslovanje, ki poteka prek sodobnih elektronskih sistemov, na primer prek interneta ali drugih podobnih računalniških omrežij. E-poslovanje je tako silovito in hitro začela uporabljati vsa populacija, saj nudi številne prednosti. E-storitve omogočajo vsem, ki pri nekem poslu sodelujejo, da se hitro in učinkovito povežejo, si izmenjajo potrebne podatke, celo nakažejo kupnino in izstavijo račun. Bančni transferji so postali nekaj popolnoma vsakdanjega, elektronsko poslovanje pa se je preselilo na mnoga, pravzaprav vsa, področja poslovanja. Kot napreden in k strankam usmerjen računovodski servis vam tudi v podjetju Vrednost d. o. o. nudimo sodobno poslovanje (e-računovodstvo), ki vam bo olajšalo delo.


Elektronsko poslovanje in njegova zgodovina

Začetki poslovanja prek elektronskih sistemov segajo v začetek 70-ih let 20. stoletja. V relativno kratkem času, ki obsega komaj dobrih 30 let, je torej nastala neverjetno razpredena mreža ponudbe in storitev, ki v vsakdanjem in poslovnem življenju olajšata marsikatero dejavnost. Elektronsko poslovanje je postalo nepogrešljiv del naših življenj, česar se zavedajo tudi tisti, ki so na takšne 'neverjetne' ideje vseskozi gledali nekoliko z nezaupanjem in celo strahom. Raznovrstne e-storitve so danes nekaj povsem običajnega, zato je skrajni čas, da se zanje odločite tudi vi. Pokličite nas in svetovali vam bomo, kakšne storitve so za vas najprimernejše.

E-storitve računovodskega servisa

Ker se v računovodskem servisu Vrednost d. o. o. zavedamo nujnosti in praktičnosti takšnega napredka, smo se tudi mi odločili, da svojim strankam ponudimo elektronsko poslovanje. Primerno je za vse tiste, ki bi se radi znebili ogromnih kupov papirja, hkrati pa znižali stroške - ne le za material temveč tudi za administracijo. E-poslovanje vsem našim strankam omogoča, da vam je vsa vaša dokumentacija na voljo 24 ur na dan. Do nje lahko dostopate kjerkoli, če le imate dostop do spleta. E- storitve, ki vam jih naš računovodski servis ponuja, vam bodo bistveno olajšale delo ter vam prihranile veliko časa in denarja.

Vrednost d.o.o. | Elektronsko poslovanje, e-storitve - povezave do naše spletne strani:
  • E-storitve