Pošlji povpraševanje

Obračun in vračilo davka (DDV)

Obračun davka, obračun DDV oziroma izračun DDV ali davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti, tudi vračilo davka ali vračilo DDV pripravijo naši računovodje. Zavezanec za DDV izpolni DDV obrazec na podlagi samoprijave, ki se jo posreduje davčnemu organu.

Obračun davka - zavezanci in mi

Obračun davkovZavezanec za DDV je pravna oseba ali zasebnik, ki se registrira kot zavezanec za DDV. Na osnovi obračuna prejetih in izdanih računov se izdela DDV obrazec. V podjetju Vrednost d.o.o. pripravljamo obračun davka in ga preko predpisanih obrazcev in metod posredujemo davčni upravi. V procesu nastaja tudi zahtevek za vračilo davka oziroma za vračilo DDV. Ko se izpolnjuje DDV obrazec, je potrebno upoštevati predpisano metodologijo. Tukaj pa vam na pomoč priskočimo v našem računovodstvu, saj vam omogočamo davčno svetovanje in ažurne računovodske informacije v zvezi z zakonskimi spremembami.

Obračun in vračilo davka - poenostavitev vaših obveznosti

Za obračun DDV in vračilo davka poskrbimo v našem računovodskem servisu, če ste zavezanec za DDV. Pomagamo vam izpolniti DDV obrazec in opravimo izračun DDV. Obračun davka se mora oddajati v točno določenem roku, to velja tudi pri postopku za vračilo DDV. Zato imate nas, ker ničesar ne spregledamo.

Obračun DDV in spremembe zakona

Ob vsaki spremembi zakona o davku na dodano vrednost vam pojasnimo spremembe, primerjamo izračun DDV, pred spremembo in po njej pa zahtevamo eventuelno vračilo davka. Obračun in vračilo DDV, ki vam pripada, si zagotovite s pomočjo našega računovodskega servisa. Izberite Vrednost d.o.o.!

Vrednost d.o.o. | Vračilo in predhoden obračun davka, obračun DDV - povezave do naše spletne strani:
  • Vračilo DDV
  • Zavezanec za DDV
  • DDV obrazec
  • Izračun DDV