Obračun in vračilo davka (DDV)

Obračun davka, obračun DDV oziroma izračun DDV ali davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti, tudi vračilo davka ali vračilo DDV pripravijo naši računovodje. Zavezanec za DDV izpolni DDV obrazec na podlagi samoprijave, ki se jo posreduje davčnemu organu.

 

Obračun davka – zavezanci in mi

Obračun davkovZavezanec za DDV je pravna oseba ali zasebnik, ki se registrira kot zavezanec za DDV. Na osnovi obračuna prejetih in izdanih računov se izdela DDV obrazec. V podjetju Vrednost d.o.o. pripravljamo obračun davka in ga preko predpisanih obrazcev in metod posredujemo davčni upravi. V procesu nastaja tudi zahtevek za vračilo davka oziroma za vračilo DDV. Ko se izpolnjuje DDV obrazec, je potrebno upoštevati predpisano metodologijo. Tukaj pa vam na pomoč priskočimo v našem računovodstvu, saj vam omogočamo davčno svetovanje in ažurne računovodske informacije v zvezi z zakonskimi spremembami.

 

Obračun in vračilo davka – poenostavitev vaših obveznosti

Za obračun DDV in vračilo davka poskrbimo v našem računovodskem servisu, če ste zavezanec za DDV. Pomagamo vam izpolniti DDV obrazec in opravimo izračun DDV. Obračun davka se mora oddajati v točno določenem roku, to velja tudi pri postopku za vračilo DDV. Zato imate nas, ker ničesar ne spregledamo.

 

Obračun DDV in spremembe zakona

Ob vsaki spremembi zakona o davku na dodano vrednost vam pojasnimo spremembe, primerjamo izračun DDV, pred spremembo in po njej pa zahtevamo eventuelno vračilo davka. Obračun in vračilo DDV, ki vam pripada, si zagotovite s pomočjo našega računovodskega servisa. Izberite Vrednost d.o.o.!

 

Vrednost d.o.o. | Vračilo in predhoden obračun davka, obračun DDV – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Računovodski servis Vrednost d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 106
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 565 54 11
031 569 122
Seznam fraz
vračilo davka, zavezanec za DDV, obračun davka, DDV obrazec, obračun DDV, izračun DDV, vračilo DDV
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA