Pošlji povpraševanje

E-računovodstvo in knjiženje

E-računovodstvo predstavlja sodoben način upravljanja poslovne dokumentacije. Je sistem, ki vam bo pomagal pri delovanju vašega podjetja. Naša računovodska hiša Vrednost d.o.o. vam zagotavlja vse vrste računovodskih storitev, ki jih potrebujete, poleg e-računovodstva vam je še zmeraj na voljo tudi klasično računovodstvo: knjiženje vseh vrst računovodskih podatkov, vodenje poslovnih knjig, dvostavno knjigovodstvo, enostavno knjigovodstvo... Izognite se računovodskim servisom, ki uporabljajo kreativno knjigovodstvo. Zaupajte računovodstvu Vrednost d.o.o.!

E-računovodstvo za hitro in enostavno knjiženje

E-računovodstvoE-računovodstvo- knjiženje je enostavno uporabljati, saj je sistem narejen z mislijo na uporabnike, ki niso usposobljeni računovodje. E-računovodstvo vam bo znantno pomagalo pri znižanju stroškov poslovanja, saj vam bo računovodska hiša pri vsem, kar potrebujete, pomagala na daljavo. Na ta način je lahko vaša računovodska hiša tudi na drugem koncu Slovenije. Elektronsko računovodstvo vam zagotovi, da imate v vaših pisarnah več prostora, saj ne boste več potrebovali papirne dokumentacije. Do svojih ažurnih podatkov boste tako vseskozi imeli dostop, kar vam omogoča le e-računovodstvo. Knjiženje poteka hitro in enostavno, vsak trenutek imate na voljo sklop računovodskih podatkov - e-arhiv, ki jih potrebujete, da bo vaše podjetje prehitelo konkurenco.

Aplikacija za e-računovodstvo - več časa za posel

E-računovodstvo, ki omogoča knjiženje na preprost in hiter način, je vsestransko uporabna aplikacija, saj jo lahko uporabite tudi za druge sklope poslovanja podjetja. Vse vaše vnose v e-računovodstvo bomo v našem računovodskem sevisu skrbno preverili in vas opozorili na morebitne napake. Naša računovodska hiša vam je vedno na voljo, če se vam porodijo kakšna dodatna vprašanja za računovodstvo oziroma knjiženje. E-računovodstvo - knjiženje vam bo pomagalo, da boste imeli na voljo več časa, tako da se boste lahko povsem posvetili samemu poslovanju podjetja in vstopanju na trg. E-računovodstvo je primerno za tako za velika kot tudi mikro podjetja.

Dvostavno knjigovodstvo

Dvostavno knjigovodstvo je preglednejše kot enostavno knjigovodstvo, saj omogoča hiter in ažuren pregled nad rezultatom poslovanja ter stanjem terjatev in obveznosti. Dvostavno knjigovodstvo je zelo pregleden sistem in vam bo pomagal pri sprejemanju poslovnih odločitev. Dvostavno knjigovodstvo izvajamo za vsa podjetja, društva, zavode, samostojne podjetnike, skratka za vse, za katere je zakonsko predpisano.

Vrednost d.o.o. | E-računovodstvo, računovodska hiša, računovodstvo, knjiženje- povezave do naše spletne strani: