Zmanjšanje davčne osnove – davčno svetovanje

Znižanje davčne stopnjeZnižanje oziroma zmanjšanje davčne osnove so večne želje vseh podjetnikov in državljanov. Zmanjšanje osnove brez tveganja, da bi si s tem naredili dodatne stroške, lahko opravi samo strokovnjak, ki dobro pozna zakone, ki urejajo davke in računovodenje. S katerimi ukrepi dosežemo znižanje davčne osnove, vam svetujemo v računovodskem servisu Vrednost d.o.o. Naše podjetje vam nudi celovito davčno svetovanje, nudimo pa vam tudi izračun davka, obračun davka od dohodkov pravnih oseb, izračun DDV, obračun DDV in vračilo DDV ter preventivni davčni pregled.

 

Znižanje davčne osnove z računovodskim servisom Vrednost d.o.o.

Znižanje davčne osnove je mogoče samo ob dobrem poznavanju davčne zakonodaje in dobrem poznavanju poslovnih procesov podjetja. Davčni pregled vašega podjetja in nadaljnje svetovanje glede davkov opravimo hitro in kakovostno v našem naprednem računovodskem servisu. Davčno svetovanje pripravimo ob pregledu vaše dokumentacije, ko opravimo davčni pregled, ob specifičnih vprašanjih ali kadarkoli v tekočem poslovanju.

 

ZA NASVET POVPRAŠAJTE STROKOVNJAKE

 

Davčno svetovanje in davčni pregled – ponudba

  • Davčno svetovanje glede sprememb zakonodaje
  • Davčni pregled – zastopanje
  • Davčno optimiranje
  • Dohodninska napoved za fizične osebe
  • Izdelava davčne napovedi iz dejavnosti za s.p.
  • Davčni obračun iz dohodka pravnih oseb
  • Obračun davka od dohodkov iz dejavnosti
  • Evidenca koriščenja davčnih olajšav za investicije

 

Ažurne informacije

Davčno svetovanje, ki vam ga nudimo v računovodskem servisu Vrednost, je kakovostno in ažurno, saj neprestano spremljamo zakonske spremembe, na katerih sloni tudi morebitno zmanjšanje davčne osnove, ki je v interesu podjetnikov. Ko izvajamo davčni pregled ali katerikoli davčni obračun, poskrbimo, da »dajete cesarju, kar je cesarjevega« in niti centa več! Radi poskrbimo za nižjo davčno osnovo – glede na morebitne olajšave, ki pritičejo poslovanju vašega podjetja. Ali pa svetujemo, na kakšen način bi dosegli znižanje davčne osnove.

 

Vrednost d.o.o. | Zmanjšanje davčne osnove – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Računovodski servis Vrednost d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 106
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 565 54 11
031 569 122
Seznam fraz
zmanjšanje davčne osnove, davčno svetovanje, davčni pregled, znižanje davčne osnove
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA