Pošlji povpraševanje

E-pisarna in računovodske storitve po vaši meri

Vsako podjetje za uspešno in dolgoletno delovanje potrebuje dober računovodski servis. Ena izmed možnosti, ki jo ponujamo v računovodskem servisu Vrednost d. o. o., je tudi e-pisarna. To, kar se je še pred nekaj leti zdelo popolnoma nerealno, je postalo sedanjost! E-pisarna svojim uporabnikom nudi številne storitve, ki vam bistveno olajšajo postopke in prihranijo veliko časa - elektronske računovodske storitve, elektronski račun, izdelavo obrazcev ... Če takšnega poslovanja do sedaj niste bili vajeni, pokličite v računovodski servis Vrednost in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih. Oglasite se pri nas in natančno vam bomo pokazali, kako deluje sistem.

E-pisarna

E-pisarna nudi uporabnikom številne ugodnosti

Računovodski servis Vrednost je svojo ponudbo nadgradil z storitvijo, imenovano e-pisarna. Gre za sodobno elektronsko obliko poslovanja, ki je izjemno prilagodljiva in je zato primerna tako za manjša kot za velika podjetja. Za e-pisarno se v večji meri odločajo manjši poslovni subjekti, saj želijo svoje poslovanje poenostaviti. Poleg računovodskih storitev e-pisarna nudi še mnoge pisarniške storitve, ki olajšajo vaše delo: sodelujemo pri zaposlovanju novih sodelavcev, pripravimo iz izstavljamo račune, potne naloge, opomine, izdelamo obrazce, poročila in analize za različne potrebe, oblikujemo pogodbe, obvestila zaposlenim, skeniramo prispelo pošto in vam jo pošljemo v elektronski obliki itd.


Računovodske storitve - Vrednost d.o.o.

Cilj vsakega podjetja je poslovati uspešno, del tega pa je tudi skrb za to, da je vsa papirna dokumentacija urejena. Računovodski servis Vrednost in naša storitev e-pisarna vam omogoča ravno to: jasno in z zakonom skladno poslovanje. To pa seveda ni edina elektronska storitev, ki jo lahko uporabljate. Pomemben del sodobnega poslovanja vsakega podjetja je tudi račun v elektronski obliki (e-račun). Uporablja jih vedno več podjetij, tudi največja, saj z njimi prihranite čas in denar, plačevanje pa je popolnoma enostavno. E-pisarna sicer ne more povsem nadomestiti vseh 'papirnatih' dokumentov in postopkov, lahko pa je odlična nadgradnja računovodskih storitev, ki občutno olajša poslovanje vsakega podjetja.

Vrednost d.o.o. | E-pisarna, računovodske storitve, elektronski račun - povezave do naše spletne strani:
  • Računovodske storitve