Pošlji povpraševanje

Optimizacija poslovnih procesov- optimizacija poslovanja

Optimizacija poslovnih procesov oziroma optimizacija poslovanja vam omogoča boljši izkoristek gospodarskih kategorij v vseh segmentih poslovanja. Omogoča boljšo izrabo delavnih sredstev, delovnega časa zaposlenih in finančnih sredstev. Optimizacija procesov ima za posledico večjo preglednost poslovanja, zmanjšanje stroškov poslovanja in bolj zadovoljne zaposlene in še bolj zadovoljne stranke.

Optimizacija poslovnih procesov - potek optimizacije

Optimizacija poslovnih procesov se prične s pregledom obstoječega stanja, poteka procesov in pregledom obstoječe dokumentacije. Nadaljuje se z načrtovanjem procesov. Priprava poslovnega načrta oziroma načrta poslovnih procesov se odvije v dveh korakih, s popisom obstoječega stanja procesov ter načrtovanjem želenega stanja. Ti načrti so v bistvu temelj za optimizacijo procesov, informatizacijo in vpeljavo. Optimizacija poslovnih procesov je potrebna zato, da bo vaše podjetje nudilo vam in vašim strankam več zadovoljstva ob nižjih stroških.

Z OPTIMIZACIJO POSLOVANJA DO ODLIČNIH REZULTATOV

Optimizacija poslovnih procesov

Analiza stanja, ki ji sledi optimizacija poslovanja

Optimiziranje poslovnih procesov se začne po prvotno opravljeni analizi obstoječega stanja. Najprej določimo kazalnike, ki bodo merili delovanje procesov poslovanja, preučimo stanje in šele na podlagi pridobljenih rezultatov se začne optimizacija procesov oziroma poslovanja.

Optimizacija procesov in rezultati

Optimizacija poslovnih procesov najprej prinese ugotovitve, kako posamezne procese preurediti, nato pa nam pokaže kritične dele procesa. Optimizacija procesov ima za posledico boljšo izrabo kadrov, zalog, denarnih sredstev, ustreznejšo izrabo opreme in s tem izboljšanje poslevnega rezultata. V ta namen vam nudimo tudi naš računovodski program, ki vam bo v pomoč pri spremljanju poslovanja.

Vrednost d.o.o. | Optimizacija poslovanja in poslovnih procesov- povezave do naše spletne strani:
  • Optimizacija poslovanja
  • Optimizacija procesov