Pošlji povpraševanje

Knjigovodske in računovodske listine

Knjigovodske ter računovodske listine so zapisi o poslovnem dogodku in služijo kot podlaga za vnos računovodskih podatkov v poslovne knjige. Računovodske in knjigovodske listine omogočajo kontrolo nad poslovnim dogodkom, ki ga izražajo.

Vodenje računovodskih in knjigovodskih listin

Knjigovodske listine oziroma računovodske listine izstavljajo pristojni uslužbenci. V listine mora biti zabeležen čas in kraj poslovnega dogodka, vsebina posla, merske enote in vrednosti ter vse odgovorne osebe za nastanek poslovnega dogodka.

Računovodske informacije in računovodski program

Računovodske listineRačunovodske informacije so vam na voljo na spletni strani našega podjetja Vrednost d.o.o. in drugod na spletu. Pojasnijo vam recimo pomen računovodske listine oziroma knjigovodske listine. Računovodski program pa je tisti, ki nam omogoča, da z vami sodelujemo kar preko spleta in računalnikov, da klasično računovodstvo nadomestimo z e-računovodstvom. To pomeni, da vaše knjigovodske listine, ki nam jih dostavite, skeniramo in vam jih vnesemo v računovodski program, do katerega lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli. Tako so vam na vpogled vse računovodske informacije, ki jih potrebujete, vaša bilanca stanja, obračun plače, obračun dohodnine, izračun obresti, bonitete, dokumenti in drugi računovodski izkazi.

Računovodski program - moderno računovodstvo

Računovodski program, ki omogoča moderno e-računovodstvo se lahko dopolnjuje s klasičnim računovodstvom. Program zbira računovodske informacije na enem mestu, ki je hitro na dosegu vam in nam. Ko imate svoje računovodske informacije na enem mestu, vam je olajšan pregled poslovanja, izdaja računov in potnih nalogov, vodenje poštne knjige in še kaj.

Vrednost d.o.o. | Knjigovodske listine, računovodski program, računovodske listine, računovodski programi - povezave do naše spletne strani:
  • Računovodske listine
  • Knjigovodske listine
  • Računovodske informacije