Pošlji povpraševanje

E-arhiv - elektronski arhiv za urejeno elektronsko arhiviranje

E-arhiv - elektronski arhiv pomeni elektronsko arhiviranje oziroma sodoben način urejanja poslovne dokumentacije. Storitev omogoča naš računovodski servis Vrednost. Če ste se odločili za elektronsko računovodstvo, je dobro urejen e-arhiv ključnega pomena za pregledno in uspešno poslovanje. Z uporabo naših storitev je možna optimizacija poslovnih procesov podjetja.

E-arhivElektronski arhiv za uspešno elektronsko arhiviranje

Elektronsko arhiviranje bo vašemu podjetju pomagalo pri zmanjšanju stroškov, saj ne boste več porabili toliko papirja in tonerjev. E-arhiv vam bo omogočil tudi več prostora v vaši pisarni, saj ne boste več potrebovali obsežnih fasciklov. Arhiv je enostaven za uporabo, elektronsko arhiviranje dokumentov vam omogoča tudi hitrejši in lažji dostop do vseh potrebnih informacij za poslovanje vašega podjetja. E-arhiv je dostopen od kjerkoli in kadarkoli. Dejstvo je, da je e-arhiv precej lažje obvladati kot obsežne fascikle. Odločite se za elektronsko arhiviranje, ki vam omogoča nižje stroške samega vzdrževanja in hranjena dokumentacije.

E-ARHIV - PODROBNEJE

Skeniranje dokumentov in online dokumenti

Če se boste odločili za e-arhiv, vam pri nas nudimo skeniranje dokumentov. Online dokumenti vam omogočajo takojšne analize. Online dokumenti so vedno ažurni in odlično urejeni, saj vam le to lahko omogoča uspešno nastopanje pred poslovnimi partnerji in prednost pred konkurenco. Skeniranje dokumentacije in online dokumenti vam bodo prav zagotovo pomagali prihraniti čas. Online dokumenti in elektronsko arhiviranje pomenita, da v krajšem času opravimo manj administrativnih del, zato se bo vaša storilnost močno povečala.

E-arhiv- varnost elektronskega arhiva

Pri online dokumentih se vedno pojavi vprašanje varnosti. Zagotavljamo vam, da je vaš elektronski arhiv v naših rokah povsem varen, saj sodelujemo z vrhunskimi podjetji s področja varovanja online dokumentov, ki skrbno sledijo vsem najnovejšim smernicam v tehnološkem razvoju. Za vaš e-arhiv bomo poskrbeli tudi s pravne strani.

Vrednost d.o.o. | E-arhiv, elektronsko arhiviranje, elektronski arhiv, skeniranje dokumentov - povezave do naše spletne strani:
  • E-arhiv
  • Elektronski arhiv
  • Skeniranje dokumentov
  • Online dokumenti