Pošlji povpraševanje

Elektronsko računovodstvo- spletno brezapirno e-računovodstvo

Elektronsko računovodstvo ali krajše kar e-računovodstvo je spletno brezpapirno računovodstvo, ki je prilagojeno sodobnemu, hitremu tempu življenja. V našem računovodskem servisu Vrednost d.o.o. vedno sledimo najnovejšim smernicam, zato vam danes lahko ponudimo tudi še kako uporabno e-računovodstvo.

Elektronsko računovodstvo

Elektronsko računovodstvo zagotavlja prihranek časa in prostora

E-računovodstvo je sodobno računovodstvo, ki bistveno zniža cene računovodskih storitev, saj porabite manj denarja za material in administracijo, poleg tega pa prihranite tudi čas in prostor v vaši pisarni, saj gre za brezpapirno računovodstvo. Spletno računovodstvo vam omogoča svobodo, saj imate vaše podatke vedno hitro in udobno na dosegu roke in tako prihranite z obiski našega podjetja. V sodobnem poslovnem svetu ima čas velik pomen, zato vam brezpapirno računovodstvo omogoča, da do vseh potrebnih informacij za učinkovit nastop na trgu pridete hitro.


Spletno računovodstvo - enostavno, učinkovito, hitro in okolju prijazno

Elektronsko računovodstvo je enostavno - dostopanje do podatkov in obdelava podatkov sta do uporabnikov prijazna. Takešn način vodenja računov je učinkovit, saj so podatki vedno natančno urejeni in ažurni, kar vam omogoča bolj konkurenčno nastopanje na trgu. Spletno računovodstvo je hitro; uporaba najnovejše tehnologije vam namreč zagotavlja zmanjšanje časa, ki ga porabite za poslovanje, saj bo več administracije opravljene v istem času. Brezpapirno računovodstvo je tudi okoljsko naravnano, saj porabite manj papirja.

E-računovodstvo in klasično računovodstvo

Računovodski servis Vrednost vam omogoča, da hkrati uporabljate tako elektronsko računovodstvo kot klasično računovodenje, če želite imeti vedno pri sebi svojo dokumentacijo, hkrati pa želite slediti modernim standardom.

Program za vodenje podjetja - lažje in hitrejše poslovanje

E-računovodstvo ni edina sodobna informacijska tehnologija, ki jo nudi naše podjetje, saj je v naši ponudbi tudi program za vodenje podjetja, ki se lahko enostavno poveže s storitvijo brezpapirnega računovodstvo. E-pisarna vam omogoča kar najlažje in enostavno vodenje podjetja ter vam pomaga prihraniti veliko časa. Program za vodenje podjetja vam olajša opravljanje pisarniških storitev podjetja, saj za vas opravljamo širok nabor storitev. Program je primeren za vse velikosti podjetij. Za hitrejše in boljše poslovanje vam je na voljo tudi e-arhiv za urejeno in pregledno arhiviranje dokumentov.

Vrednost d.o.o. | Elektronsko računovodstvo, brezpapirno računovodstvo, spletno računovodstvo- povezave do naše spletne strani:
  • E-računovodstvo
  • Brezpapirno računovodstvo
  • Spletno računovodstvo
  • Program za vodenje podjetja