Pošlji povpraševanje

Cene računovodskih storitev

Cene računovodskih storitev našega računovodskega servisa Vrednost d.o.o. so skrbno pretehtane, zato je cena računovodskih storitev pri nas ugodna in dostopna za vse. Računovodenje oziroma vodenje poslovnih knjig opravljamo že dolga leta, zato vemo, kako težko se je odločiti za pravi računovodski servis. Cenik igra pri tej izbiri veliko vlogo.

Cene računovodskih storitev glede na vaše dejansko opravljeno delo

Cene računovodskih storitevCena računovodskih storitev je v računovodskem servisu Vrednost zaračunana glede na dejansko opravljeno delo, s čimer sledimo najnovejšim evropskim smernicam. Cena je tako vedno odvisna od vaše organiziranosti. Cene so zaračunane glede na mesečno aktivnost in obseg dela vašega s.p.-ja ali podjetja. Cena računovodskih storitev pri našem podjetju tako ni več določena pavšalno, kot je navada v Sloveniji, kar vam zagotavlja, da boste za računovodske storitve plačali samo to, kar je bilo za vas dejansko opravljenega. Cenik je vedno skrbno in realno pripravljen, naše cene računovodskih storitev pa izvirajo iz dolgoletnih izkušenj na tem področju. Izkušnje nam prav tako pomagajo pri organiziranosti in hitrosti dela, tako da bomo optimalno poskrbeli za vaše računovodske storitve. Cenik vam omogoča, da cene našega računovodskega servisa predvidite vnaprej.

Ugodna računovodska tarifa za računovodske storitve

Cene računovodskih storitev pri nas so ugodne, saj je naša računovodska tarifa ugodnejša zaradi uporabe sodobnih komunikacij in najnovejše informacijske tehnologije. Poraba časa je manjša, zato je mižja tudi cena, ki vam jo zaračunamo za strokovne računovodske storitve.

Računovodski servis cenik

Naš računovodski servis cenik (okvirni cenik za podjetja in s.p.-je) objavlja na uradni spletni strani. Če bi radi bolj natačno poznali cene storitev za vaše podjetje, morate izpolniti obrazec, mi pa vam bomo z veseljem poslali ponudbo z ustreznim cenikom.

Vrednost d.o.o. | Cene računovodskih storitev - povezave do naše spletne strani:
  • Računovodski servis cenik
  • Računovodske storitve cenik
  • Računovodenje