Pošlji povpraševanje

Elektronsko arhiviranje dokumentov

Elektronsko arhiviranjeKupi papirja, ki jih je treba shraniti in zasedajo ogromno prostora, so nočna mora večine podjetij. Tudi na tem področju je tehnologija seveda našla rešitev, ki se imenuje elektronsko arhiviranje oziroma e-arhiviranje. Gre za uporabniku prijazen način shranjevanja različnih dokumentov, ki ne bodo več polnili vaših fasciklov in omar, ampak bodo varno shranjeni v elektronski obliki. E-arhiviranje ni več novost in ga uporablja veliko podjetij, predvsem tista, ki so skozi leta in leta delovanja ugotovila, koliko papirja se sčasoma nabere v arhivu. Znebite se nepotrebne navlake in pokličite v računovodski servis Vrednost d. o. o. - pojasnili vam bomo, kako sistem za elektronsko arhiviranje deluje in kako lahko kadar koli dostopate do svojega arhiva.

E-ARHIVIRANJE DOKUMENTOV VAM PRIHRANI ČAS IN DENAR

Varno in preprosto e-arhiviranje

Za podjetja velja, da morajo določeno dokumentacijo hraniti, in v mnogih letih poslovanja je to že kar zajeten kup papirja. Poleg tega so v vsakem podjetju dokumenti, besedila, fotografije, elektronska pošta, poslovni procesi in podobni podatki, ki jih želi podjetje shraniti v arhiv. Zakaj si ne bi olajšali shranjevanja in se odločili za elektronsko arhiviranje? E-arhiv je praktičen, saj ne zaseda nobenega fizičnega prostora, hkrati pa je izjemno varen, saj je dostop do vseh informacij mogoče natančno omejiti. E-arhiviranje je brez dvoma smiselna odločitev, saj fizični arhiv nikakor ni tako dobro zaščiten, hkrati pa za določene posameznike tako zlahka dostopen.

Elektronsko arhiviranje - poiščite dokumente kjer koli in kadar koli

Poleg varnosti in praktičnosti ima e-arhiviranje še mnogo prednosti pred klasičnim arhivom. Med drugim je zelo pomembno, kako hitro lahko najdete dokumente, ki jih potrebujete. Elektronsko arhiviranje omogoča pooblaščenemu uporabniku zelo hiter dostop do vseh dokumentov. Do njih lahko dostopate tudi od doma oziroma praktično od koder koli. Hkrati e-arhiviranje ščiti vse dokumente pred uničenjem ali spreminjanjem, omogoča pa tudi popoln nadzor nad tem, kdo in kdaj si je določene dokumente ogledal, jih natisnil in podobno. Elektronsko arhiviranje je torej idealna kombinacija varnosti, preprostega dostopa in praktičnega shranjevanja dokumentov.

Vrednost d.o.o. | Elektronsko arhiviranje, e-arhiviranje - povezave do naše spletne strani:
  • E-arhiviranje