Sanacija ravnih streh za preprečitev škode


V podjetju ILD Slovenija vam po opravljenem pregledu vaše strehe izdelamo posebno poročilo z ugotovljenimi napakami in s predlogi za sanacijo ravnih streh, s katero boste preprečili nastajanje nadaljnje škode. Ravne strehe na hišah imajo namreč zelo majhen naklon, zato na njih ostanejo zelo majhne količine vode še dolgo po padavinah, kar hitro povzroči zamakanje. Napake odkrivamo tudi s postopkom EFVM® in sistemom ProtectSys®, ki sta zelo pomembna pri dokončanju novogradenj in učinkoviti sanaciji ravnih streh. Vzdrževanje ravne strehe je načeloma potrebno opraviti vsaj dvakrat letno. Treba je očistiti odtoke in celo streho pregledati v skladu z navodili proizvajalca materialov, saj nam bo le v tem primeru priznal garancijo na materiale, če bi bila potrebna sanacija ravnih streh.

VEČ O RAVNIH STREHAH TUKAJ

Ravne strehe na hišah potrebujejo vzdrževanje

Pogosto se zgodi, da moramo pravo lokacijo napake za sanacijo ravnih streh še poiskati. Da bo vzdrževanje ravne strehe na vaši hiši brezhibno, vam priporočamo naše strokovnjake za iskanje puščanj, ki bo s posebno opremo in posebnimi tehnikami lahko odkril vse poškodbe, na katerih je treba opraviti sanacijo ravnih streh. Za iskanje puščanj na ravni strehi uporabljamo različne metode in naprave, kot so termografija, dimni, vodni test, in test puščanja ravne strehe na podlagi električne metode imenovane EFVM.

krovstvo ravne strehekrovstvo-ravnih-streh

Ravne strehe na hišah proti zamakanju


Če pravočasno preventivno servisiramo vašo ravno streho na hiši, lahko pravočasno odkrijemo napake oziroma mesta, kjer streha pušča, in jih skušamo odpraviti. Tako bo vaša streha ostala veliko časa brezhibna, lahko pa se boste izognili tudi prezgodnji sanacijo ravne strehe. Predlagamo vam, da z enostavnim klikom obiščete našo spletno stran in preverite, katere storitve vam ponujamo. Če želite s svojo streho biti zadovoljni, sta potrebni zaščita ravne strehe in kvalitetno vzdrževanje. V tej smeri je zelo koristno, če najamete kvalitetno izvajalsko podjetje, kot je naše, ki svoje delo opravi profesionalno. Vabljeni k obisku.