Krovstvo – prekrivanje streh in sanacija starih streh

Krovstvo je dejavnost, ki je izjemno pomembna pri gradnji vsake hiše, saj zagotavlja prekrivanje strehe in kakovostno izolacijo, obenem pa je v tesni povezavi s tesarstvom, ki poskrbi za konstrukcijo strehe. Sanjska hiša, ki ste si jo vedno predstavljali v vaših sanjah ima verjetno tudi streho, za katero poskrbimo v našem podjetju. Poznamo več različnih vrst streh od navadnih do ravnih, pri prekrivanju streh pa upoštevamo vaše želje in ideje, ki jih nadgradimo z našim znanjem. Pomembno je, da vam streho prekrivajo krovci, ki svoje delo poznajo in ga obvladajo do potankosti, saj se boste le tako lahko izognili zamakanju in boste lahko brezskrbno uživali v življenju. Nudimo vam prekrivanje streh po ugodni ceni ter večja in manjša popravila streh s kakovostnimi in inovativnimi metodami, ki bodo zagotovile rezultat, nad katerim boste navdušeni. Za več informacij nas lahko kontaktirate.

Krovstvo

Krovstvo zagotavlja streho nad glavo in brezskrbno življenje

Gradnja hiše je velik proces v posameznikovem življenju, obenem pa gre za stresno obdobje, zato je pomembno, da vas obkrožajo ljudje, ki vedo kaj delajo in delo naredijo hitro ter učinkovito. Krovstvo je izjemno pomembna dejavnost in nekakšen simbolični zaključek pri gradnji hiše, saj s prekrivanjem strehe nekako zaključimo postavitev hiše in se lahko posvetimo opremljanju notranjosti, saj nam vremenski vplivi ne predstavljajo več težav. Veliko ljudi meni, da je vseeno komu zaupamo krovstvo, a v kolikor želite imeti kakovostne rezultate je nujno, da izberete krovce, ki imajo znanje in izkušnje, saj boste le tako dobili streho, ki ste si jo vedno želeli. V zadnjem času je pri gradnji hiše izjemno priljubljena ravna streha, a je obenem za prekrivanje izjemno zahtevna, ker gre za nov pojav, ga še ne poznajo vsi, zato izberite naše podjetje, ki ima izkušnje z ravnimi strehami in bo poskrbelo za vse.

Preberite več o krovcih

Krovstvo vključuje tudi preventivo

Ob postavitvi hiše in strehe velja prepričanje, da je sedaj konec težav in ni potrebno opravljati nobenih pregledov, saj smo dobili hišo, ki bo naš dom več deset let, brez popravil. V idealnem svetu je to seveda res, a moramo biti pozorni, da vseeno opravljamo preventivne servisne preglede, ki zagotovijo, da je streha v takem stanju kot mora biti, zato so servisna opravila tudi del krovstva. Sprotno vzdrževanje strehe objekta obenem ohranja vrednost in zniža stroške vzdrževanja, saj se sproti odkriva poškodbe in jih lahko takoj odpravimo, da ne pride do kakšnih večjih poškodb. V našem podjetju opravljamo večja in manjša popravila streh, ki v kombinaciji s kakovostno izolacijo in konstrukcijo strehe zagotovi odlične rezultate. Servisni pregled strehe vključuje pregled detajlov kot so vijaki in tesnila, pregled in čiščenje žlebov, pregled okenskih, vetrnih in dimnih obrob ter pregled strešnikov, v kolikor želite pa tudi servis strešnih oken, fino čiščenje strehe in električno meritev tesnosti ravne strehe. 

Krovci

Krovci v našem podjetju zagotavljajo kakovost

Pri krovstvu je izjemno pomembno, da delo opravljajo ljudje, ki vedo kaj in kako, saj boste le tako lahko imeli kakovostno streho brez problemov kot je slabo tesnenje. Krovci v našem podjetju imajo dolgoletne izkušnje pri prekrivanju streh in sanacijah starih streh, obenem pa imajo za delo na voljo kakovostno tehnologijo, ki zagotavlja odlične rezultate. Smo podjetje z izkušnjami, upoštevamo vaše želje in ideje, zato verjamemo, da boste z našim krovstvom navdušeni in boste dobili takšno streho, kot ste si jo vedno želeli. V kolikor želite, nas lahko kontaktirate in nam zaupate želje in ideje, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem pomagali z odgovori in nasveti, kako lahko določeno stvar skupaj izboljšamo. Kakovostno krovstvo je doma v našem podjetju.

Preberite več o popravilu strehe