Plise komarniki - kakovost, trajnost in enostavna uporaba

Plise komarniki predstavljajo novost med komarniki. V primerjavi z drugimi komarniki se lahko pohvalijo z veliko pozitivnimi lastnostmi - vzdržljivost, trpežnost, enostavno čiščenje ter enostavna uporaba so le nekatere izmed njih. Plise komarniki se uporabljajo za zapiranje večjih vratnih odprtin, uporabljamo pa ga lahko tudi pri oknih. Ker komarniki plise ne potrebujejo dosti prostora, jih lahko vgradimo na različne vrste vrat. Komarnik je sestavljen iz okvirja, ki ga lahko naročite v različnih barvah in mreže. Plisirana mreža je izdelana iz nagubane in varjene tkanine in je ojačana z vrvicami.

senčila pliseplise komarnik

Ponujamo vam tudi plise senčila, ki so kvalitetna in vsestransko uporabna

Senčila plise so senčila, ki jih običajno montiramo na površino stekla ali na letve okenskega krila. Senčila lahko pritrdimo tudi na steno ali na strop. Sestavlja jih nagubana tkanina, senčila pa so primerna za zastiranje vseh okenskih površin.


Vzdrževanje plise senčil je enostavno

Vzdrževanje plise senčil in komarnikov je enostavno. Ker so tkanine antistatične privlačijo manj prahu. Komarnike in tkanine senčil lahko pobrišemo z vlažno krpo ali pa jih posesamo. Oglejte si ponudbo plise komarnikov in plise senčil na naši spletni strani, kjer lahko najdete tudi katalog plise zaves. Plise zavese boste pri nas kupili najceneje. Ponujamo pa vam tudi montažo plise zaves. Za dodatne informacije smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko senčila plise in zavese ter plise komarnike ogledate v živo in se prepričate o njihovi kvaliteti, trpežnosti in izjemno lahko uporabi. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagala z nasveti in vam tako olajšala odločitev pri nakupu plise komarnika za vaš dom.