Komarnik za vrata je nakup, ki se vam bo obrestoval skozi celo sezono

Komarnik za vrata je mehanska zaščita, da se znebite komarjev in vseh ostalih žuželk, ki tako rade silijo v stanovanja tudi kadar luč ni prižgana. Verjetno veste, da v sedanjem času obstaja veliko bolezni, ki jih širijo komarji, zato je komarnik za vrata izredno pomemben in koristen. Komarnikov za vrata je veliko vrst oz. se zapirajo na različne načine, saj lahko izberete samozapiralni komarnik za vrata z magnetom ter drsni komarnik za vrata. Vsak od njih vas bo učinkovito zaščitil če boste pazili in zapirali okna ali tudi nanje vgradili potrebno zaščito. S komarniki za na vrata se boste učinkovito zaščitili tudi pred muhami, osami in vsemi drugimi letečimi nadlogami, kljub zaščiti na vratih pa bo zrak še vedno krožil. Torej, če obstaja dilema med piki žuželkami, ki nenazadnje lahko ogrozijo vaše zdravje in med komarnikom za vrata, je zagotovo boljša druga možnost. Cena komarnikov ni visoka, zdravje pa je zagotovo neprecenljivo. Tudi nezdravih in zelo reklamiranih sredstev proti pikom insektov vam ne po potrebno uporabljati v lastnem domu. Komarnik za vrata z magnetom je še posebej priporočljiv za vgradnjo tam, kjer pogosto hodite ven iz stanovanja npr. na balkon ali teraso, saj se samodejno zapira. Komarnik za vrata z magnetom je zelo priporočljiv tudi za družine z majhnimi otroki, starši seveda ne morejo ves čas nadzirati če so vrata zaprta in malčke s tem obremenjevati.

Kateri? Komarnik za vrata z magnetom ali drsni komarnik za vrata?

Ne gre za to kateri komarniki za vrata so boljši, gre za to, kateri vam bolj ustrezajo in kateri so vam bolj všeč. Obe vrsti sta narejeni iz kakovostnih materialov. Tako okovje kot mrežica dobro služita svojemu namenu. Tudi cena komarnikov za vrata je sprejemljiva ne glede na to za kateri model se boste odločili. Komarnik za vrata z magnetom se trdno in sigurno zapira, vgrajen je videti lepo, še posebej če ga izberete v barvi, ki pristoji k oknom. Okovja komarnika za vrata z magnetom lahko izbirate med klasičnimi barvami kot so bela, čokoladno rjava in srebrna, ali pa po RAL lestvici pobrskate za odtenkom, ki se vam zdi najzanimivejši. Izdelamo ga lahko do širine 120 centimetrov, njegova vgradnja je hitra in enostavna. Ne bo vam žal, če se boste odločili za ta komarnik. Cena je konkurenčna in glede na kakovost celo nizka. Drsni komarniki za vrata pa so idealna rešitev (poleg balkonskih in terasnih vrat) za panoramske stene. Imajo veliko dobrih lastnosti in so pravi prodajni hit. Drsne komarnike za vrata je mogoče upravljati iz zunanje in notranje strani, njihova vodila omogočajo vgradnjo tudi do štirih panelov, mogoče pa jih je vgraditi pod žaluzije ali okna. Dosegljivi so v vseh prej naštetih barvah, cene komarnikov pa so strankam prijazne tako kot so prijazni tudi plačilni pogoji.

Komarnik na vratih

Več o komarniku za vrata z magnetom

Komarniki za na vrata vsebujejo kakovostne mrežice iz steklenih vlaken

Vgradnja kakovostnih materialov je bistvena in je predpogoj za dolgo življenjsko dobo proizvodov. Tako je tudi s komarniki za na vrata. Sestavlja jih kakovostna mrežica grafitne barve, ki je narejena iz steklenih vlaken, je lepo napeta in praktično neuničljiva. Po želji vam lahko vgradimo manj vidno mrežico, ki je lahko tudi antialergijska, vse pa so odporne na močno sonce, vlago in veter. Poleg njihove osnovne naloge, je vredno omembe tudi to, da nudijo zaščito vratom in oknom pred žgočim soncem in hudimi nalivi.  Komarniki za na vrata so videti lepo, čeprav so skoraj neopazni in nemoteči. Ko se boste odločili za vgradnjo pa naj bodo to drsni komarniki za vrata ali komarniki za na vrata z magnetom, vam ne bo žal saj boste z rezultati zadovoljni. Delo opravimo kvalitetno in hitro ter komarnike za vrata izdelamo točno po merah, ki jih potrebujete.

Komarnik na vratih

Več o komarnikih za na vrata