Pošlji povpraševanje

Komarniki vseh dimenzij – rolo, fiksni, za strešna okna, vrata…

Okenski komarniki podjetja Dekor senčila in komarniki za vrata, so izvrstna rešitev proti nadležnemu mrčesu poleti, vzporedno pa omogočajo uspešno zračenje prostorov. Na voljo so rolo ali fiksni komarniki vseh dimenzij po izjemnih cenah (tudi za strešna okna), ki vam nudijo zaščito brez nepotrebnih kemikalij in repelentov, ki bi jih morali mazati na kožo ali vdihovati. Komarniki za okna in vrata so narejeni iz posebne UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni, ki je gosto tkana ter odlično ščiti tudi pred zelo majhnim mrčesom, cvetnim prahom in ostalo umazanijo, zato so dobrodošla pridobitev za vse, ki imajo težave z dihali in raznimi alergijami. Okenski rolo komarniki oz. komarniki za vrata so primerni za vgraditev v omarico notranje ali zunanje rolete, rolete in komarniki pa tečejo v svojih ločenih utorih.

Kakovostni rolo komarniki po ugodnih cenah

Rolo komarniki za okna in rolo komarniki za vrata – različne dimenzije

Okenski rolo komarniki oz. njihova mrežica je vpeta v stranska vodila, ki vsebujejo posebne protivetrne ščetke. Te odlično tesnijo in še dodatno preprečujejo vstop insektom, poleg tega pa je njihova naloga tudi zagotavljanje stabilnosti mreže. Z drugimi besedami, omogočajo njeno nemoteno drsenje. Ščetke je mogoče vgraditi tudi na zgornji oz. spodnji strani rolo komarnika za okna in ne le ob straneh, tako da nadležni obiskovalci nimajo nobene možnosti za vstop.

Najcenejši rolo komarniki za okna in vrata različnih dimenzij, se enostavno in hitro namestijo, prav tako pa je enostavno tudi rokovanje z njimi. Vgraditi jih je mogoče na obstoječe rolete ali pod polkna in zunanje žaluzije. Kvalitetni klik mehanizem, rolo komarnik zaustavi v spodnjem položaju, za njegovo kakovost pa jamčimo z dvoletno garancijo. Naj vas nikar ne skrbi, da bo mrežica okenskega rolo komarnika s časom popustila in postala ohlapna. To ji ne dopušča vgrajen zavorni sistem, čigar naloga je skrb za njeno enakomerno navijanje. Tako kot vse ostale, tudi okenske rolo komarnike izdelujemo po meri, zato so dobavljivi za vse dimenzije oken, več kot odlično pa se obnesejo tudi za strešna okna. Tudi cena rolo komarnikov je izjemno ugodna in brez slabe vesti lahko rečemo, da so najcenejši v svojem razredu.

Mrežice fiksnih in drugih komarnikov

Fiksni okenski komarniki vseh dimenzij, odlični tudi za strešna okna

Fiksni okenski komarniki so pritrjeni na okenski okvir in so priporočljivi za vgradno na okna, iz katerih ne potrebujete dostopa do zunanjosti. Ti okenski komarniki veljajo za najenostavnejšo izvedbo med vsemi komarniki, kljub temu pa so zelo uspešni v boju prosti vsej leteči nadlogi. Primerni so tudi kot komarniki za strešna okna in imajo tako kot rolo komarniki za okna, izjemno ugodno ceno. Če boste malo spremljali našo spletno stran, boste slej kot prej naleteli na akcijsko ponudbo, različnih tipov komarnikov, zato jo večkrat obiščite.
Priporočamo vam vgradnjo komarnikov na vseh oknih posameznega prostora, pa ne glede na to za kakšen tip se boste odločili. Tako bo žuželkam popolnoma onemogočen vstop, vi pa boste nemoteno uživali ob prižganih lučeh tudi v poletnih mesecih. Oglejte si naše najcenejše rolo komarnike za okna in vrata, fiksne komarnike za strešna okna, plise, drsne ter samozapiralne komarnike na magnet po ugodnih cenah in nas pokličite za dodatne informacije. Radi vam bomo svetovali in vam predlagali najboljšo rešitev.