Žaluzije – zunanje ali notranje so dobra zaščita in okras stanovanja

Zunanje žaluzije morajo dobro zaščititi okna, saj njihova naloga ni le estetska. Ker okna niso več samo standardnih oblik kot so bila včasih, je vedno mogoče naročiti žaluzije po meri, ki se oknom popolnoma prilegajo. To je zagotovo najboljša in najlažja rešitev če potrebujete žaluzije (zunanje ali notranje). Če se boste odločili za rolete ali žaluzije po naročilu, lahko izkušenim strokovnjakom popolnoma zaupate, saj bodo delo izvedli profesionalno in hitro, brez nadležnih, velikih gradbenih posegov. Napak pri vgradnji si nikoli ne privoščimo. Zunanje žaluzije bodo svojo nalogo dobro opravljale le, če bo njihova vgradnja izvedena popolnoma natančno. Preprečile bodo prekomerno segrevanje v stanovanjskih prostorih, pozimi pa bodo služile kot dodatni toplotni izolator. Zunanje žaluzije po meri dobro varujejo okna skozi vse leto zato jih bodo dobro zaščitile tudi pred vetrom, točo in močnimi nalivi. Se še spomnite lesenih polken? Rolete ali žaluzije so jih s svojimi dobrimi lastnostmi skorajda popolnoma nadomestile, saj sta materiala kot sta aluminij in PVC dosti bolj vzdržljiva, lažja za čiščenje in vzdrževanje ter imata dolgo življenjsko dobo. Če ste se odločili za nakup žaluzij po meri, lahko pričakujete celovito storitev. To pomeni, da opravimo svetovanje, vam pomagamo pri izbiri, naredimo izmere, zunanje žaluzije izdelamo in jih seveda tudi po potrebi servisiramo. Servis žaluzij po meri opravimo kvalitetno in imamo hiter odzivni čas.

Žaluzije po meri so izdelane iz najboljših, izjemno vzdržljivih materialov

Rolete ali žaluzije po meri so izdelane iz vremensko obstojnih materialov in so odporne na mehanske udarce, kot je recimo toča. Zunanje žaluzije spadajo med najbolj izolativna senčila, kar je lastnost, ki je za zunanje žaluzije skorajda najbolj pomembna. Pri izbiri izdelkov, ki jih imate namen uporabljati dolga leta je potrebno dobro preveriti kvaliteto, saj cena ni najbolj pomembno merilo pri nakupu. Seveda boste na trgu našli veliko zunanjih žaluzij za smešno nizke cene, vendar bodite pozorni. Če zneski preveč odstopajo od povprečnih, je kakovost tudi za žaluzije po meri vprašljiva. Dobra je zdrava konkurenca, saj proizvajalce spodbuja k še boljšim rezultatom, prenizke cene pa navadno ne ponujajo kvalitete, ki bi jo želeli za notranje niti za zunanje žaluzije po meri. Kako torej izbrati prave zunanje žaluzije, ki bodo zadostile vsem kriterijem in vam dolga leta dobro služile? Seveda je odgovor kot na dlani. Zunanje žaluzije po meri katere se popolnoma prilegajo, morajo zadostiti vsem potrebnim standardom in morajo imeti vsa potrdila, da dosegajo določeno kakovost. Preden izberete žaluzije po naročilu imate čas in vso pravico, da preverite ponudnika, proizvajalca oz. izvajalca. Vedno izberite kakovost. Pozorni bodite že pri svetovanju, ko se odločate za rolete ali žaluzije in zahtevajte vse odgovore. Ne nazadnje pa se pozanimajte o referencah in preverite žaluzije po meri, ki jih je določeno podjetje že proizvedlo in vgradilo. Tako boste zagotovo izbrali pravega izvajalca in boste s končnim delom ter rezultati tudi zadovoljni.

Estetske zunanje žaluzije

Več informacij o žaluzijah po meri

Žaluzije po naročilu lahko tudi kombinirate

Zunanje žaluzije po naročilu lahko kombinirate, kar je precej smiselno. Kot za primer, v dnevnem prostoru ne potrebujete popolne teme, zato lahko izberete žaluzije po naročilu, ki vas bodo le skrile pred pogledi iz zunanjosti. V spalnici pa so idealne zunanje žaluzije po meri katere vam bodo nudile popolno temo, ki je za počitek potrebna. Nikar ne pozabite, da vas bodo zunanje žaluzije po meri zaščitile pred nepovabljenimi gosti, saj delujejo tudi kot protivlomna zaščita. To je v današnjih časih iz dneva v dan bolj zaželena prednost in igra veliko vlogo pri ljudeh ki se odločajo za nakup zunanjih žaluzij. Ko boste razmišljali o nakupu, se spomnite tudi, da lahko vedno kombinirate rolete ali žaluzije z notranjimi senčili, kar je dostikrat celo zaželeno in enostavneje.

Žaluzije narejene po meri

Več o žaluzijah po naročilu