Rolo komarniki za okna - preprosta uporaba ter odlična zaščita

Rolo komarniki omogočajo optimalno zaščito pred vdorom nadležnih insektov hkrati pa nudijo tudi popolno funkcionalnost, saj jih v primerjavi s fiksnimi okenskimi komarniki poljubno dvigujete in spuščate.

Okenski komarniki - okolju prijazna, enostavna in nepogrešljiva zaščita

Okenski komarniki ne ovirajo pogleda skozi okno, saj je mrežica praktično nevidna ter normalno prepušča svetlobo, hkrati pa onemogoča vdor komarjev in drugega mrčesa med zračenjem prostorov skozi okna in vrata. Izbirate lahko med različnimi mrežicami, izdelanimi iz steklenih vlaken, ki so izjemno odporne na vremenske razmere in jim tudi žgoče sonce ne more do živega. Na voljo so klasična antracitna mrežica, črna, manj vidna in antialergijska mrežica, ki je gosteje tkana in priporočljiva za ljudi, ki imajo težave z dihali in različne alergije. Rolo komarniki za okna ne nudijo zaščite pred soncem, zato se lahko odločimo za kombinacijo z ustreznim senčilom, roleto ali žaluzijami. Rolo komarniki za okna so lahko integrirani v zunanje senčilo, možno pa jih je namestiti tudi naknadno. Primerni so tako za horizontalno (vrata), kot za vertikalno (okenski komarniki) vgradnjo. Ne smemo pozabiti, da so rolo komarniki med najbolj iskanimi za strešna okna, saj so zanje najbolj praktični in najenostavnejši za uporabo.

S komarniki za okna in vrata bo vaše poletje mirno

Rolo okenske komarnike odlikuje klik sistem in enostavna vgradnja

Uporaba rolo komarnikov za okna je povsem enostavna, njihova funkcija pa praktična in učinkovita. Delujejo podobno kot rolete, le da prostora ne zasenčijo. Ne preprečujejo vdora svetlobe in toplote ter odlično ščitijo pred nezaželenim in nadležnim mrčesom. Rolo komarniki po meri so zelo dobra izbira za okna in vrata, ki niso standardnih dimenzij, kar je v današnjem času postala stalnica pri gradnji. Mrežica se premika po stranskih vodilih in se navija v posebno omarico na zgornjem robu okna, s potegom mrežice pa komarnik na končno pozicijo namestite s preprostim klik sistemom. Za njihovo gladko drsenje in dobro navijanje v omarico, poskrbijo ščetke, vgrajene na okvir oken, ki insektom še dodatno preprečujejo vstop v prostore. Zaradi uporabe kakovostnih materialov, so komarniki za okna in vrata iz naše ponudbe zelo trpežni, odlikujejo pa jih estetika, trpežnost in posledično dolga življenjska doba. Poleg rolo komarnikov, po meri izdelujemo tudi fiksne, drsne, plise in samozapiralne magnetne komarnike po ugodnih cenah, zato lahko razmislite o različnih možnostih in izberete najboljšo oz. najbolj funkcionalno možnost.

Rolo komarniki po meri

Okna nestandardnih dimenzij? Kateri okenski komarniki bodo pravi?

Okenski komarniki so primerni za vse vrste oken, seveda pa se na vašo željo oz. po potrebi izdelajo rolo komarniki po meri, za katerokoli dimenzijo oken. Svoje produkte v podjetju Dekor senčila d. o. o. izdelujemo in razvijamo sami, ter se nastanku proizvoda in kasnejši montaži posvetimo z veliko natančnostjo. Rolo komarniki po meri pa niso namenjeni le nadstandardnim oknom. Tudi za povsem običajna okna lahko izberete profile v različnih barvah in jih prilagodite svojemu domu. Tako bo zaščita pred mrčesom ne le uporabna, pač pa tudi na pogled privlačna ter bo lepo sovpadala s celotnim objektom. Oglejte si okenske in komarnike za vrata na naši spletni strani in nas pokličite za dodatne informacije. Radi se vam bomo posvetili in vam pomagali pri izbiri.

IZDELAVA ROLO KOMARNIKOV PO MERI