Vsa senčila v ponudbi vas bodo učinkovito zaščitila pred soncem

Senčila so učinkovita zaščita pred soncem in tudi pozimi pripomorejo pri ohranjanju temperature v prostoru. Uporabljajo se za vse steklene površine, ali pa so vgrajene samostojno. Kljub temu, da senčila ščitijo pred soncem, v prostor še vedno prepuščajo dovolj svetlobe in omogočajo zračenje. Z razvojem tehnologije, se je tudi proizvodnja senčil usmerila v modernejše vode in optimalno izboljšala njihovo funkcionalnost, zato na trgu lahko dobite skoraj vse kar si zamislite. Zunanja senčila so različna in jih izberete glede na to za kaj jih potrebujete, vsa pa nudijo učinkovito zaščito pred soncem poleti in izolirajo pozimi. Platnena zunanja senčila svetlobo lepo razpršijo, poleg tega pa preprečujejo bleščanje. Upravljanje z njimi je enostavno tudi za otroke, saj so materiali lahki. Prav zato lahko z zunanjimi senčili kot so balkonske tende ali vrtne tende zasenčite velike površine. Njihov vrhunski dizajn bo vaš dom polepšal, pričakujete pa lahko, da boste zaradi kakovostnih materialov in tehnično izpopolnjenih mehanizmov zunanja senčila brez težav uporabljali dolga leta. Za vsa senčila jamčimo z ustrezno garancijsko dobo in vam po potrebi nudimo tudi servis. Tako balkonske tende oz. vertikalne tende kot tudi vrtne tende so na pogled čudovite in jih je mogoče vgraditi k vsem arhitekturnim stilom. Privoščite si senco zunanjih senčil po ugodnih cenah, saj boste poleti lahko veliko več časa preživeli zunaj.

Moderna zunanja senčila

Vsa senčila, še posebej zunanja senčila so narejena iz trpežnih materialov

Poznamo notranja in zunanja senčila. Slednja so vremenskim vplivom izpostavljena ves čas, zato je nujno, da so materiali iz katerih so narejena visoko kvalitetni. Vsakdo, ki kupi kakovostna senčila, pričakuje, da bodo ta dobro služila svojemu namenu dolga leta. Slabši materiali iz katerih so poceni balkonske tende (na trgu jih lahko najdete precej), se lahko že drugo sezono začnejo luščiti, tretjo sezono pa se razlomijo in platna popolnoma razpadejo. Prav zato je uporaba močnih in impregniranih materialov za balkonske tende nujna. Najpogosteje so to aluminij in platna, ki ne prepuščajo vode, ta pa so barvana z barvami, ki jih odlikuje dolga obstojnost. Izbirate lahko med različnimi tipi balkonskih tend. Klasična tenda je senčilo osnovne izvedbe, kjer navojna cev za platno nima ohišja, možna je vgradnja elektropogona, lahko je vgrajena na strop ali steno njena širina pa lahko sega tudi do trinajst metrov. Kasetna tenda pa je senčilo, ki ima platno zaščiteno in zaprto v omarici, takrat ko je ne potrebujete. Tudi kasetna balkonska tenda ima možnost stenske ali stropne montaže, lahko pa si izberete takšno, ki za prijetno vzdušje ponuja celo LED razsvetljavo in naredi ambient še lepši. Možnosti je veliko, barvnih kombinacij še več in če potrebujete zunanja senčila so tende krasna rešitev.

Kakovostna senčila

Vertikalne tende uporabite na terasi, balkonu in na vrtu

Vertikalne tende se uporabljajo tam, kjer ne potrebujete njihovega iztega. Največkrat so narejene iz screen platna, ali pa markiznega in kristalnega platna. Če želite na vrtu ohraniti intimo, je bolje, da izberete katero od prvih dveh variant, saj je kristalno platno prozorno. Tudi vertikalne tende lahko pokrijejo velike površine in nudijo odlično zaščito pred vetrom in seveda pred dežjem. Vertikalne tende lahko vgradite na različne načine in jih izkoristite celo kot garažo. Vaš avto bo optimalno zavarovan, če boste nadstrešek zaščitili z vertikalno oz. vrtno tendo. Rolo je lahko prostoviseč in ga vpnete v zapenjala, ko je v spodnjem položaju, ali pa je letev roloja vrtne tende vodena po vodilih, ki so vgrajena na straneh. V obeh primerih je platno popolnoma napeto. Obstaja pa še način pri katerem je platno vpeto v vodila, ki pri odpiranju in zapiranju delujejo kot zadrga. Ne glede na to za katera senčila se boste odločili, boste s proizvodi v ponudbi zadovoljni, saj vam bodo dolgo delala senco in vam naredila poletja še lepša.

Več o zunanjih senčilih