Pošlji povpraševanje

Komarniki fiksni, rolo, drsni in plise po ugodnih cenah

Komarniki tudi v naših krajih že dolgo niso več redkost. Prav nasprotno, vse več gospodinjstev in celo poslovnih subjektov se jih odloči namestiti na okna. Temu botrujejo številni razlogi, ki so povezani z zdravjem in udobjem. Komarniki veljajo za najbolj zanesljivo zaščito, mogoče pa so njihove različne izvedbe. Odločite se lahko za plise, rolo, drsne, samozapiralne in fiksne komarnike. Kdo ne bi želel zavarovati svoje družine ali sodelavcev pred žuželkami in tveganji, ki jih te prinašajo?

Komarniki - fiksni, drsni, rolo in plise

Komarniki varujejo pred vsemi letečimi nadlogami, še posebej pa pred komarji, ki lahko vdrejo v vaše življenjsko okolje. Ne le, da komarji predstavljajo nadlogo iz estetskega in higienskega vidika, temveč s seboj nosijo tudi grožnjo pred številnimi hudimi boleznimi, saj delujejo kot prenašalci. Žal so komarji najbolj dejavni ravno v poletnih oziroma toplih mesecih in znajo zagreniti prijetno bivanje na prostem prav vsem, ki v tem uživajo.

Kaj torej storiti, da boste še vedno lahko uživali na svežem zraku in obenem zaščitili svoj dom pred neželenimi vdori?

Komarniki vam ponujajo preprost odgovor, saj z njimi bivalne prostore opremimo diskretno, a zanesljivo. V podjetju Dekor senčila d. o. o., že dolga leta ponujamo kakovostno izbiro različnih vrst komarnikov. Med njimi so tako fiksni komarniki, namenjeni za okna pri katerih ne potrebujete dostopa do zunanjosti, kot drsni komarniki namenjeni za okna večjih površin oz. panoramske stene. Tudi rolo komarniki so zelo priljubljeni, saj so odlična rešitev za strešna okna, plise komarnike je mogoče najenostavneje vgraditi pod druga senčila, samozapiralni – magnetni komarniki pa bodo nase prevzeli skrb, da se bodo vedno zaprli za vami ali vašimi otroki.

Rolo komarnikiFiksni komarniki

Izbirajte med fiksnimi in drsnimi komarniki v obliki drsnih vrat

V pestrem naboru naših modelov najdete klasične, fiksne komarnike, rolo komarnike in komarnike v obliki vrat (vrata z magnetom ali drsni komarniki). Glede na obliko vaših oken in stil vašega doma, vam bodo naši strokovnjaki predlagali tisti tip rešitve, ki je za vas najprimernejši, saj z veseljem opravimo ogled in svetujemo potencialnim naročnikom.

Vsi razen fiksnih komarnikov, omogočajo odpiranje oken in vrat ko je to potrebno, kar pa ne velja za fiksne komarnike, katere vgrajujemo na okna, s katerih ne potrebujete dostopa do zunanjosti. Običajno so to manjša okna v shrambah, kleteh, garažah in druga. Ob obilici različnih tipov, barv in videzov, je komarnike danes mogoče brezhibno kombinirati z notranjostjo in zunanjostjo vsakega doma, da ti prav nič ne motijo videza usklajene celote in z njo lepo sovpadajo. Prav tako se lahko popolnoma prilegajo lesenim, PVC ali aluminijastim oknom in pravzaprav vsem vrstam okenskih okvirjev, ki so na voljo na trgu.

Komarniki različnih tipov

Pripravna in diskretna izbira so rolo komarniki

Rolo komarniki so primerni tako za vrata kot za drsne stene, ki se uporabljajo za ločevanje prostorov. Njihova prednost je, da se ob neuporabi popolnoma skrijejo, kar zagotavlja diskretnost in estetiko. Prav vsi komarniki pa vam nikakor ne zavirajo pretoka svežega zraka ali dotoka svetlobe v prostore. Tako z njimi niste prikrajšani za uživanje ob toplem poletnem soncu ali poslušanje čričkov ob večerih. Omogočajo vam, da ostanejo okna in vrata vašega doma odprta ter prost pretok svežega zraka. To ne le zvišuje kakovost bivanja v stanovanju ali podjetju, temveč tudi ohranja vitalnost in zdravje vas in vaših najbližjih.

Komarniki preprečujejo vstop insektom, ki pogosto prenašajo bolezni. To je resnična grožnja družinskim članom, še posebej otrokom in starejšim. Znano je, da zlasti komarji širijo življenjsko nevarne bolezni, kot so borelioza, denga, malarija in druge. S pomočjo komarnikov boste vaš dom zavarovali tudi pred hrošči, pajki, manjšimi sesalci in plazilci.

Minimalna cena komarnikov za maksimalno zaščito

Plise komarniki poskrbijo za eleganten videz

Plise komarniki so elegantna rešitev za vse vrste vrat, primerni tudi za zapiranje balkonov ali teras. Izjemno uporabni so tudi v blokih. Ne mislite namreč, da so nezaželeni vsiljivci omejeni zgolj na stanovanjske hiše! V našem podjetju si že dolga leta nabiramo izkušnje s prodajo in nameščanjem kakovostnih izdelkov – zunanjih in notranjih senčil ter seveda komarnikov. Z našim strokovnim znanjem in napredno tehnologijo montaže, vam zagotavljamo hitro in zanesljivo storitev. Radi vam bomo svetovali in priporočili tisti model komarnika, ki je za vas in vašo zgradbo najbolj primeren.

Oglasite se nam preko kontaktnega obrazca na spletni strani in zagotovo bomo našli pravo rešitev za vas. Na naši spletni strani najdete tudi podrobne opise naših produktov, skupaj s fotografijami. Tudi če imate posebne želje, vam bomo z veseljem prisluhnili. Vabljeni tudi v razstavni salon oz. na sedež podjetja, kjer vam bomo osebno svetovali. Poskrbite za svoje zdravje ter za zdravje vaših najbližjih ter si pravočasno namestite komarnike za brezskrbno uživanje v toplih dneh.