Pošlji povpraševanje

Komarnik za vrata je idealna rešitev za brezskrbno zračenje skozi vse leto

Komarnik za vrata je trajna rešitev pred nadležnimi komarji in vsemi drugimi žuželkami, ki jih poleti privlači svetloba v stanovanju. Če želite brezskrbno zračiti skozi vse leto, je najboljša rešitev, da si priskrbite komarnik za vrata. Seveda pa je smiselno, da opremite celo stanovanje ali hišo in nabavite tudi komarnike za okna tako bo zaščita optimalna. Žuželke se gibajo v bližini hiš saj navadno domujejo v grmovnicah in drevesnih krošnjah, komarji pa imajo najraje stoječo vodo kjer odlagajo jajčeca. Le redko boste našli hišo ali stanovanje kjer nimajo težav z insekti. Ena od rešitev, ki je tudi najbolj učinkovita, je mehanska in enostavna. Komarnik za vrata je mogoče izdelati po meri, kar je v današnjih časih izjemno funkcionalno, saj skorajda ni mogoče več najti standardnih mer stavbnega pohištva. Repelenti, ki se uporabljajo za škropljenje okoli stavbnih odprtin ne zaležejo tako kot kakovostni komarniki za okna, saj jih dež hitro spere, poleg tega pa zaradi neprestanega dotoka svežega zraka zelo kmalu izgubijo moč. Tudi če oglaševalci reklamirajo svoje izdelke proti žuželkam kot najboljše, morate vedeti, da ti enostavno ne zadostujejo, poleg tega pa so za človeški organizem izjemno nezdravi. Komarnik za vrata, bo ta zagotovo bolje zaščitil kot katerikoli repelent, ki ga boste našli na trgu. Danes lahko kupite komarnike za okna, ki so izjemno lični in delujejo kot okras, takšen je na primer plise komarnik, ki bo vaša okna naredil še lepša in elegantnejša, vaša vrata s plise komarnikom pa bodo lahko brez skrbi vso poletje odprta.

Vgrajen plise komarnik

Zakaj je plise komarnik za vrata ali okno boljši kot drugi

Plise komarniki za okna in vrata opravljajo svojo prvotno nalogo dobro kot vsi ostali komarniki za vrata. Material, ki vas bo zaščitil pred žuželkami, je vgrajen na okvir iz kakovostnega materiala, ki ga je mogoče pritrditi na vse odprtine. Plise komarnik izstopa od ostalih zaradi svojega videza, saj deluje lepo, celo elegantno. Plise komarniki za vrata so čudoviti na prehodih iz stanovanja na teraso ali balkon, kjer se družine čez poletje največ gibajo, na tleh pa ni ovire kot je recimo prag, da bi se ob njo spotikali. Neprestano zapiranje vrat je nadležno, zato so na moč praktični. Zaradi kakovostnih materialov so tako plise komarniki za vrata kot vsi ostali (npr. rolo komarniki) vzdržljivi in imajo dolgo življenjsko dobo. Na popravila vam ne bo potrebno niti pomisliti, saj ne povzročajo nobenih težav in se ne kvarijo. Prednost komarnika za vrata je tudi ta, da ga je mogoče zaustaviti v katerem koli položaju če je to potrebno.

Vgrajen komarnik za vrata

Tudi rolo komarnik za okna in vrata je dobra in na oko lepa rešitev

Da, tudi rolo komarnik za vrata in okna je estetska in praktična rešitev, ki pomeni zagotovljeno zmago v boju proti letečim nadlogam. Preprosto rokovanje in lep videz sta odliki, ki sta pri rolo komarnikih za vrata in okna zaželeni in iskani, saj jih lahko v trenutku pospravite če jih ne potrebujete. Ko je rolo komarnik pospravljen, je navit v škatlici na zgornjem robu in je popolnoma nemoteč, ko pa je odprt, je lepo napet saj je fiksiran na spodnji strani okna in zaradi vetra ne udarja ob robove. Vse komarnike za vrata in okna v ponudbi lahko izbirate med različnimi barvami, da bodo lepo usklajeni s stavbnim pohištvom in celotnim objektom. V ponudbi boste našli še drsne komarnike za vrata in fiksne komarnike za okna. Prvi se vgrajujejo na panoramske stene ter terasna ali balkonska vrata, drugi pa pridejo v poštev na oknih kjer dostopa do zunanjosti ne potrebujete. Kakovostni materiali komarnika za vrata so vzdržljivi in trpežni ter bodo vaše stavbno pohištvo zaščitili tudi pred močnim dežjem in pred žgočim soncem. Z lahkoto jih boste očistili, da bodo ves čas obdržali svoj prvotni videz.

Preberite več o rolo komarnikih