Komarniki za vhodna in za balkonska vrata različnih vrst

Komarniki so v poletnem času najboljša zaščita pred komarji, ki poleg preprečevanja vstopa žuželkam vseeno dopuščajo normalno zračenje prostorov. Če torej nočete biti povsem popikani, so najboljša odločitev fiksni, rolo, plise ali drsni komarniki.

Najboljši tipi komarnikov za vrata in okna

Komarniki za vrata niso nič manj pomembni kot komarnik za okno

V praksi je zagotovo najbolj razširjen komarnik za okno, vendar pa zaščita ne bo popolna, če bodo nameščeni le tovrstni komarniki. Vrata – balkonska, vhodna in drugih vrst – prav tako predstavljajo odlično priložnost za vdor insektov v vaš dom, zato je smiselno, da se preventivno namestijo še kakovostni komarniki za vrata, ki pa morajo biti prilagojeni vrsti in pogostosti odpiranja vrat, da bodo čim bolj nemoteči. Obenem pa morate paziti, da bodo dimenzije povsem ustrezne, drugače bi manjše žuželke še vedno zlahka našle pot v stanovanje.

Kateri komarniki so najboljši komarniki za vrata?

V primeru pogostega odpiranja se priporočajo predvsem plise in drsna izvedba ter samozapiralna komarnik vrata. Plise različica je še posebej dobra rešitev za panoramske stene, saj je možna izdelava v večjih dimenzijah.  Če ni potrebe po pogostem odpiranju, pa je po želji možna klasična rolo različica. Medtem ko je fiksni komarnik za okno še vedno precej pogost, še posebej tam, kjer na zunanjih policah ne nameravamo nameščati korit z rožami, pa po drugi strani ta izvedba večinoma ni najprimernejša za vrata, saj sicer ne bi bil več mogoč prehod. To je torej vsekakor pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati, ko se odločate za nakup. Pred dokončno odločitvijo se posvetujte s strokovnjaki, da boste izbrali zares najustreznejšo rešitev za svoje zahteve.

NAjboljši komarniki so barejeni po meri

V podjetju Dekor senčila imamo bogate izkušnje z izdelavo  ter montažo notranjih in zunanjih žaluzij, rolet, lamelnih in panelnih zaves, tend in markiz ter ne nazadnje s komarniki po meri, ki jih izdelamo tudi za poljubna vrata. Najboljši so komarniki po meri (fiksni, plise, drsni idr.), ki bodo prilagojeni vsem vašim zahtevam, zato ne bo nevarnosti, da bi prišlo do neskladnosti dimenzij. Omogočajo nemoteno zračenje, ko si tega zaželite, ne da bi morali pred tem uporabiti posebna pršila in podobne pripravke za zaščito pred insekti, ki imajo potencialno negativen vpliv na vaše zdravje. Izdelani so iz posebne mreže, ki je izredno trpežna in odporna na najrazličnejše manj ugodne vremenske vplive, zato je njena življenjska doba izjemno dolga. Poleg tega pa je mreža, za izdelavo katere so bila uporabljena steklena vlakna, po želji nadgrajena s protialergijsko zaščito, kar je nedvomno odlična izbira za domove, kjer bivajo ljudje, alergični na cvetni prah in podobne snovi oziroma alergene, ki zlahka vstopijo v stanovanje  in s tem poslabšajo tipične simptome alergij. Kakovost bivanja se bo s tem bistveno povečala.

Kakovostne mrežice komarnikov za vrata in okna

Najboljši ali najcenejši (rolo) komarniki? Izbira ni potrebna!

Prizadevamo si, da naročnikom vseskozi ponujamo najboljšo kakovost, kar velja za vse naše storitve, ki poleg same izdelave zajemajo še predhodno strokovno svetovanje in meritve ter končno montažo, po potrebi pa še servis oz. pomoč pri vzdrževanju. Čeprav je kakovost vedno na prvem mestu, pa se smo hkrati ponosni na to, da so naši izdelki med najcenejšimi komarniki v svojem kakovostnem razredu. Pridobite neobvezujočo ponudbo za izdelavo in se prepričajte, da so lahko najcenejši rolo komarniki (in drugi tipi) kljub nizki ceni izredno kakovostni. Med delovnim časom, ki je objavljen na naši spletni strani, smo vam za dodatne informacije na voljo po telefonu ali v prostorih našega razstavnega salona, ki se nahaja na Vrhniki, na naslovu Pod Hruševco 17, kjer obenem poteka naša proizvodnja. Seveda pa nam lahko po želji pišete tudi po elektronski pošti. Potrudili se bomo, da vam vse potrebne informacije posredujemo v najkrajšem možnem času.