Baterijski vrtalnik cenaBaterijski vrtalnik Makita in ostali baterijski vrtalniki po najboljši ceni!


Baterijski vrtalnik sodi med nepogrešljivo orodje vsakega domačega ali profesionalnega mojstra. Akumulatorsko orodje oziroma baterijsko orodje ima veliko prednosti pred električnim, prav zato je tako priljubljeno. Delo z akumulatorskim orodjem je lažje in tišje, zahteva manj priprav na samo delo. Prav tako pa za delo z njimi ne potrebujemo nobenih kablov in podaljškov. Zato v vaši domači delavnici ne sme manjkati akumulatorski vrtalnik. Ko se odločite za delo, vas od vrtanja ali vijačenja loči le nekaj trenutkov. Ni vam potrebno razmišljati, kam boste vklopili vrtalnik, saj deluje na baterije oziroma akumulator. Pred tem morate samo poskrbeti, da je baterija napolnjena in pripravljena za uporabo. Če potrebujete najboljši baterijski vrtalnik, ki bo svoje delo opravil popolno, potem izberite akumulatorski vrtalnik Makita. Ne le, da so to izredno zmogljivi akumulatorski vrtalniki, tudi njihova cena je privlačna in konkurenčna. V tehnični spletni trgovini Prokraft lahko naročite kvalitetne in zmogljive baterijske vrtalnike in ostalo akumulatorsko in električno orodje.


Ponudba v spletni trgovini je pestra in raznolika


Baterijski vrtalnik Makita je le eden od proizvodov, ki jih lahko naročite v naši tehnični spletni trgovini. Poleg blagovne znamke Makita vam nudimo tudi vrtalnike Dewalt, Milwaukee in Black & Decker. Akumulatorska vijačnika in vrtalnika Makita in Dewalt predstavljata idealno izbiro za vrtanje v različne površine in materiale. Priznana proizvajalca orodja sta poskrbela za udobno delo, saj je ročaj omenjenih vrtalnikov ergonomsko oblikovan in gumiran ter omogoča boljši in lažji oprijem in nadzor nad napravo. Tudi akumulatorski vrtalnik Black & Decker so zmogljivi in omogočajo močno, natančno in hitro vrtanje. Ročaj je prav tako gumiran in nedrseč. Poleg baterijskih vrtalnikov in vijačnikov (vibracijski vrtalniki/vijačniki, udarni vijačnik, vrtalna kladiva, suhomontažni vijačniki, palični vrtalniki in vijačniki, hibridni udarni vijačniki, kotni vrtalniki, vijačniki s podajalnikov, seti) pa boste v naši ponudbi našli tudi ostalo akumulatorsko orodje (kotni brusilniki, krožne žage, sabljaste žage, vbodne žage, multifunkcijsko orodje, radi sprejemniki, sesalniki, svetilke, tesnilne pištole, stabilne žage, rezalniki, tračne žage, obliči in rezkarji, brusilniki, škarje za pločevino, spenjalniki, feni, jakne, baterije in polnilci, seti), električno orodje, orodje za dom, vrt in gozd (puhalniki, verižne žage, visokotlačne čistilne naprave, škarje za živo mejo/travo, kosilnice, škropilnice, univerzalne žage, drobilniki za veje, generatorji, motorni rezkalniki, prezračevalniki trave, sesalniki, škarje, črpalke za vodo in kose.


Ostala ponudba tehnične trgovine


Poleg baterijskih vrtalnikov in ostalega orodja pa so van na voljo tudi proizvodi iz kategorije merilna tehnika, in sicer detektorji, kamere za pregled, križni laserski merilnik, laserji za talne površine, laserski merilniki razdalje, merilna kolesa, optične nivelirne naprave, rotacijski laserji, termometri in točkovni laserji. Svoj nakup lahko opravite v le nekaj preprostih korakih, mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.


Ugodni baterijski vrtalnik MakitaNajboljši baterijski vrtalnik po najboljši ceni


Kot smo že omenili spada baterijski vrtalnik med nepogrešljivo orodje vsake domače in profesionalne delavnice. Pred uporabo morate samo poskrbeti, da je baterija napolnjena in delo se lahko prične. Kapaciteto akumulatorjev vedno prilagodimo dolžini dela in porabniku. Akumulatorsko orodje, kot je tudi akumulatorski vrtalnik iz naše ponudbe, vzdrževanja praktično ne potrebujejo, delovanje pa je brezhibno. Preden se odločite za nakup vrtalnika oziroma vijačnika je potrebno dobro razmisliti, kaj pričakujete od orodja in za kakšno delo ga boste potrebovali. Mogoče so za vas bolj primerni ročni vrtalniki, morda pa bolj potrebujete vibracijskega ročnega. Pri tem pa bodite pozorni tudi na težo orodja, njihovo zmogljivost in moč. Cena baterijskega vrtalnika je pri nas ugodna in konkurenčna, zato se bo vaš nakup zagotovo izplačal.


Akumulatorski vrtalnik MAKITA LXT DLX2006


V naši ponudbi boste našli odličen set, v katerem se nahaja akumulatorski vrtalnik Makita DDF459 in akumulatorski udarni vijačnik DTD129. Poleg boste dobili tudi polnilnik DC18RC, akumulator (2 x BL1830 18 V/3 Ah in plastičen kovček. Akumulatorski vrtalnik vijačnik DDF459 ima brezkrtačni BL motor, lahko in kompaktno zasnovo, v dolžino meri le 179 mm. Opremljen je s hitrovpenjalno glavo, ima kovinsko zasnovo zobnikov ter ergonomsko oblikovan gumiran ročaj, ki omogoča dober oprijem in odličen nadzor nad napravo. Baterijski vrtalnik Makita je opremljen tudi z LED delovno lučko s funkcijo predhodne osvetlitve in zakasnitvijo.

Kateri električni vrtalnik izbrati:https://www.vsi.si/prokraft/kateri-elektricni-vrtalnik

ELEKTRIČNI KOTNI VRTALNIK

ELEKTRIČNO ORODJE