Kakovosten in zanesljiv električni vrtalnik nepogrešljiv

Električni vrtalnik je tip orodja, ki je poleg vijačnika najpogostejše pri mojstrskih opravilih. Kakšnega boste izbrali, je odvisno od vaših potreb in želja, predvsem pa vašega predhodnega znanja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete električni vrtalnik na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in naši električni vrtalniki Bosch vam nudijo ravno to. Kakovosten in zanesljiv električni vrtalnik je nepogrešljivo orodje vsakega profesionalca ali domačega mojstra.

BOSCH PROIZVAJA TUDI ELEKTRIČNE VRTALNIKE


Naša ponudba električnih vrtalnikov je tako bogata, da boste zagotovo našli primernega za vaše delo. Električni vrtalniki se ločijo po blagovni znamki, te pa se med seboj razlikujejo še po teži, moči in številu vrtljajev. Vrtalniki lahko vsebujejo štiri tipe glave - hitrovpenjalno, MK, navadno in SDS. Za različna opravila so nekateri vrtalniki bolj primerni od drugih, predvsem se to pozna na velikosti aparata. Med drugim sta na voljo tudi električni udarni vrtalnik in električni kotni vrtalnik.

Kako izbrati ustrezen električni udarni vrtalnik

Izbira električnega vrtalnika je odvisna predvsem od vaših potreb, želja in predhodnih znanj. Svetujemo vam, da natančno pregledate ponudbo električnih vrtalnikov in resnično izberete le najzmogljivejšega. Namreč samo tisti, s funkcijami udarnega vrtanja lahko opravljajo vse vrste opravil, predrejo in zvrtajo še tako masivna materiale, vam pa prihranijo energijo, moč in čas. Dobro je tudi upoštevati, kakšno je menjavanje svedrov ter kako je izdelano in opremljeno samo ohišje električnega vrtalnika. Prednost v množici pestre tržne ponudbe ima vsekakor tisti, s tako imenovanim ergonomskim ročajem, ki omogoča bolj oprijemljiv, stabilen in udoben prijem, s tem pa ne oteži oziroma ne podaljša čas dela. Nekateri električni vrtalniki (Bosch) v svoji opremi ponujajo še dodatni ročaj, s katerim si lahko zagotovite boljši nadzor nad orodjem.

Električni ročni vrtalnik


Preverite tudi, kakšna je hitrost vrtanja ter kako globoko v material lahko poseže. Tudi njegova velikost, teža in možnost shranjevanja so praktični elementi, po katerih lažje sprejmete dokončno odločitev. Ne pozabite preveriti še oznak in lastnosti električnih vrtalnikov, kot so denimo: napajanje, že omenjena moč in možnost nastavljanja stopnje hitrosti, pa hitrost udarcev, širina svedra, najvišja dosežena globina vrtanja v les, kovino in beton.

Električni udarni vrtalnik - Makita in Dewalt med najbolj priljubljenimi

V podjetju Prokraft se zavedamo, kako pomembna so električna orodja, kot je električni udarni vrtalnik, pri opravljanju vsakdanjih opravil. V ponudbi imamo različna električna orodja za hišna opravila, vrtove, delavnice, gradbišča, kot sta električni udarni in kotni vrtalnik. V ponudbi so tudi električni ročni vrtalniki. Vrhunske znamke Black & Decker, Dewalt, Makita, Milwaukee in Stanley imajo preverjeno kakovost, saj so narejena in prilagojena za vsakega uporabnika, po dolgoletni tradiciji in izkušnjah. Ne glede na to, ali vas zanima električni udarni vrtalnik Makita ali Dewalt, vam oba proizvajalca ponujata širok razpon modelov - od vrtalnikov primernih za hobi uporabo, vrtalnikov za domače mojstre ter vse do najbolj vzdržljivih (Heavy duty) modelov za profesionalno uporabo.

električni udarni kotni vrtalnik


Za profesionalno uporabo in zahtevnejše vrtanje v beton, kovino ali les in čim hitrejše dokončanje opravil priporočamo električni dvohitrostni ali udarni vrtalnik z nastavljivo hitrostjo z levim in desnim delovanjem ter avtomatsko blokado vretena. Da bo delo potekalo udobno in varno naj bo izbor udarnega vrtalnika z visoko odpornim vendar lahkim mehanizmom ter udobnim in nedrsečim oprijemom ročaja, kateri imajo tudi možnost dodatne nastavitve stranskega ročaja.


V naši spletni trgovin vas čakajo učinkovita električna orodja za vsestransko uporabo. Zato nikar ne odlašajte in si še danes oglejte našo bogato ponudbo. V njej boste zagotovo našli pravi električni udarni vrtalnik zase.