Baterijski vrtalnik Bosch Profesional, Makita, Milwaukee, Stanley, idr.

Baterijski vrtalnik MilwaukeeBaterijski vrtalnik, je orodje, ki se uporablja z vrtanje lukenj v različne materiale oz pritrjevanje različnih materialov skupaj. Deluje kot orodje za rezanje v obdelovanca tako, da konica rezalnega orodja - svedra, reže v obdelovanca s strugami, mletjem, drobljenjem ali odstranjevanjem kosov iz obdelovanca, pregibanjem, ujemanjem in podobnimi postopki. Za vijačenje se uporabljajo različni nastavki, ki po velikosti in obliki ustrezajo vijakom, ki jih uporabljamo oz so v obdelovancu. Akumulatorski vrtalnik se najpogosteje uporablja pri obdelavi lesa ali kovin, zelo pogosto pa se uporabljajo v gradbeništvu, pri montažah in samostojnih projektih. Po podatkih ga ima v svoji domači delavnici skoraj vsak mojster, ki skrbi za dom in domača popravila. Danes imamo na voljo različne ročne, vibracijske, hibridne vrtalnike in številne vijačnike z različnim delovanjem in številnimi nastavki, ki so primerni različnim vrstam rabe. V naši spletni trgovini Prokraft imamo odlično ročno, električno in akumulatorsko orodje številnih svetovno priznanih Znamk, Kot So: Black & Decker, Bosch Professional, DeWalt, Makita, Stanley in številni drugi, med katerimi so mnogi izmed jih dobavljivi v naši spletni trgovini po akcijski ceni.

Bosch baterijski vrtalnik vijačnik GSR 120-LI v kovčku s priborom v akciji

V naši akcijski ponudbi imamo odličen Bosch GSR 120-LI, ki je primeren za vse vrste uporabe. Poleg izredno konkurenčne cene, ki je še dodatno znižana, ga odlikuje odlična oblika, ki omogoča varno, stabilno in precizno rokovanje ter ima poenostavljen način hitre menjavanje nastavkov in dodatkov. Bosch baterijski vrtalnik GSR 120-LI je primeren tako za dela v gradbeništvu, kovinski industriji, lesni obrti, kot tudi v domačih delavnicah in pri individualnih projektih. Edinstvena elektronska zaščita celic (ECP - Electronic Cell Protection) ščiti litij-ionsko baterijo, pred preobremenitvijo, pregrevanjem in popolnim izpraznjenem baterije. V vseh omenjenih primerih, vgrajena elektronika Bosch baterijski vrtalnik zaustavi in tako zagotavlja daljšo življenjsko dobo akumulatorja oz ga zaščiti pred nepopravljivo škodo, katera bi lahko nastala, če bi se akumulator preveč izpraznil ali pregrel. GSR 120-LI je lahek, vendar ima robustno ohišje, ki je visoko vzdržljivo na mehanske poškodbe. Dobavljiv je v priročnem transportnem kovčku, v katerem je priložen set z 12 svedri, set z 11 vijačnimi nastavki, polnilnik GAL 1215 CV in dve 12 V 1,5 Ah litij-ionski akumulatorski bateriji. Vgrajen ECP - Electronic Cell Protection sistem ima tudi baterijski udarni vrtalnik Bosch.

Bosch baterijski udarni vrtalnikBaterijski vrtalnik Milwaukee v setu z nastavki za profesionalno uporabo

Baterijski vrtalnik Milwaukee M18 FPD FUEL je baterijski udarni vrtalnik vijačnik, ki je popoln zmagovalec s svojim previjalnim navorom 135 Nm. Njegov motor brez ščetki ima do 10x daljšo življenjsko dobo ter do 60% večjo moč od primerljivih. Redlink Plus ™ inteligentna elektronika omogoča napredno digitalno zaščito akumulatorja in orodja pred preobremenitvijo ter izjemno povečuje zmogljivost. REDLITHIUM-ION™ akumulatorji omogočajo daljši čas delovanja od primerljivih orodij, več moči, daljšo življenjsko dobo ter delovanje do -20°C. Z individualnim nadzorom nad delovanjem posamezne celice in indikatorjem za nadzor energije v akumulatorju lahko optimiziramo delovni čas orodja. V naši ponudbi je dobavljiv v kovčku z dvema akumulatorjema Redlithium-Ion™ 5,0 Ah, polnilnikom in 100 delnim setom svedrov in vijačnih nastavkov univerzalnih velikosti.


Udarni baterijski vrtalniki DeWalt, Bosch, Makita v setu z vijačniki

V naši ponudbi imamo poleg posamičnih orodij, tudi odlične sete orodja s številnimi seti svedrov in vijačnih nastavkov, polnilniki in akomulatorji. Eden izmed vrhunskih setov najboljših proizvajalcev na tržišču, v naši ponudbi, je je tudi odličen Set DeWalt DCK285M2. Le ta vsebuje kompaktni akumulatorski vrtalnik vijačnik DCD785 ter kompakten in zelo lahek vijačnik DCF885, dva 18V 4,0 Ah drsna akumulatorja, več napetostni polnilnik in visoko kakovosten Toughsystem kovček DS150 za lažje prenašanje. Poleg omenjenega seta, imamo številne druge sete, katere si lahko izberete v naši odlični spletni ponudbi Prokraft.

BATERIJSKI VRTALNIK AKCIJA

HIBRIDNI UDARNI VIJAČNIKI