Akumulatorski vrtalnik Makita, Bosch in ostala kakovostna ponudba orodja

Akumulatorski vrtalnik, kakor tudi vijačnik, spadata med nepogrešljivo orodje v vsakem domu ali domače delavnici. Raznovrstna vsakodnevna opravila v hiši ali stanovanju in okolici lahko opravite le s kakovostnim orodjem. Za vrtanje v različne površine in materiale pa prav pridejo aku vrtalniki, kot sta na primer vrtalnik Boscha ali Makita. Akumulatorski udarni vrtalnik priznanih proizvajalcev, med katere se poleg Makite uvršča tudi Dewalt, bo poskrbel za dobro opravljeno delo. Ergonomsko oblikovan in gumiran ročaj omogoča boljši oprijem orodja in tudi boljši nadzor nad samo napravo. Naša ponudba je pestra in raznolika, ogledate pa si jo lahko na naši spletni strani, kjer lahko v le nekaj enostavnih korakih naročite željeno orodje. Poleg akumulatorskih vrtalnikov in vijačnikov lahko v ponudbi najdete tudi ostalo akumulatorsko orodje, kot so kotni brusilniki, žage itd.


Zakaj je akumulatorsko orodje tako priljubljeno?

Akumulatorsko orodje spada med najbolj priljubljeno orodje iz več razlogov. Delo s tovrstnim orodjem zagotovo zahteva manj priprav. Delo z njim je lažje in tišje, predvsem pa hitrejše, saj za delo ne potrebujete kablov in podaljškov. Edina stvar, za katero morate poskrbeti pri akumulatorskem orodju je, da je akumulator napolnjen in pripravljen za uporabo. Pri tem pa je pomembno, da kapaciteto akumulatorjev prilagodimo porabniku in dolžini dela. Aku vrtalniki in ostalo akumulatorsko orodje praktično ne potrebujejo vzdrževanja, zato so odlična rešitev za vse, ki iščete kakovostno orodje. Akumulatorski vrtalniki in vijačniki so vam na voljo v različnih zmogljivostih oziroma močeh. Izbiro lahko brez težav prilagodite svojim potrebam in zahtevam. Za domačo rabo zadostujejo klasični vrtalniki, obstajajo pa tudi takšni, ki so namenjeni profesionalni rabi.

Akumulatorski vrtalnik Bosch


Na kaj je potrebno biti pozoren pri izbiri akumulatorskega vrtalnika?

Ni vsak vrtalnik dober. Zato je poleg cene pomembna tudi kakovost. Najboljše je izbrati preverjene blagovne znamke oziroma proizvajalce, kot je na primer akumulatorski vrtalnik Makita. Pri izbiri je potrebno upoštevati tudi vaše potrebe in vrsto uporabe. Lahko izberete ročne ali kotne vrtalnike oziroma vijačnike. Pri izbiri je pomembna tudi teža orodja, saj boste z lažjim orodjem veliko lažje in hitreje opravili delo. Pomembna pa je, seveda, tudi zmogljivost orodja, moč, število vrtljajev itd. Verjetno ni odveč, če poudarimo, da je pomembna tudi baterija akumulatorskega vrtalnika, ki mora biti zmogljiva in enostavna za polnjenje.

AKUMULATORSKI VRTALNIKI IN VIJAČNIKI NA ENEM MESTU


Ponudba kakovostnih vrtalnikov priznanih proizvajalcev

Naša ponudba vrtalnikov, ki delujejo na baterijo, je pestra. V njej je tudi akumulatorski vrtalnik Makita CXT oziroma set, v katerem se nahajata akumulatorski udarni vijačnik, ki ima vgrajeno LED delovno lučko, priročno stikalo za spreminjanje smeri vrtenja, šestrobno hitrovpenjalno glavo. Idealen je za uporabo v ozkih prostorih, delo z njim pa enostavno, saj je lahek in kompakten. V omenjenem setu se nahaja tudi akumulatorski vrtalnik, ki ima možnost regulacije vrtljajev oziroma hitrosti, hitrovpenjalno glavo, oblivan pa je ergonomsko, tako da bo vrtanje in vijačenje še lažje. V ponudbi boste našli tudi akumulatorski vrtalnik Bosch oziroma vrtalni vijačnik Easydrill 12, ki zasnovan ergonomsko, uporaba pa je preprosta. Dobili ga boste v etuiju, ki je preprost za prenašanje in shranjevanje. Omogoča kar do 150 vijačenj z enim polnjenjem akumulatorske baterije (napetost 12 V).


Izbira vrtalnika je vse prej kot lahka

Preden se odločite za nakup vrtalnika, je vsekakor dobro premisliti, kaj od orodja pričakujete. Akumulatorsko orodje je idealno za delo doma oziroma v okolici vaše hiše, saj je hitro pripravljeno za delo, ni vam potrebno skrbeti za električno napeljavo itd. Paziti pa morate, da imate baterijo vedno polno, v nasprotnem ne boste mogli željenega dela opraviti. Izbira znamke je prav tako pomembna. Zato se pred nakupom pozanimajte, kakšne so lastnosti različnih vrtalnikov. Eden boljših je zagotovo akumulatorski vrtalnik proizvajalca Makita, vendar tudi ostali po kakovosti ne zaostajajo veliko.

akumulatorski udarni vrtalnik Makita