Baterijski vrtalnik (udarni in ostali): kupite dober baterijski vrtalnik poceni!

Baterijski vrtalnik je orodje, ki ne sme manjkati v nobeni delavnici. Nepogrešljivo je v vseh profesionalnih delavnicah, prav pa pride tudi pri marsikaterem opravilu doma. Izbira vrtalnika pa ni vedno tako enostavna. Obstajajo različni baterijski vrtalniki, ki pa niso vsi enako močni in zmogljivi. In v veliki večini primerov velja, da poceni baterijski vrtalnik ni vedno najboljša izbira. Bolj smotrno je vložiti denar v kakovosten vrtalnik, s katerim ne boste imeli težav in ne bo potreboval vzdrževanja. V naš prodajni program smo uvrstili kakovostno orodje, med drugim tudi odlične akumulatorske vrtalnike in vijačnike. Če torej iščete dober baterijski vrtalnik, ne spreglejte naše ponudbe. Baterijski udarni vrtalnik ali udarni vijačnik? Baterijo za baterijski vrtalnik? Kaj potrebujete? Prepričani smo, da imamo vse, kar potrebujete za dobro opravljeno delo!

Dober baterijski vrtalnik


Akumulacijski vrtalniki/vijačniki priznanih proizvajalcev


V naš prodajni program smo uvrstili samo kakovostne baterijske vrtalnike, ki se lahko pohvalijo z ergonomsko obliko, ki ponuja veliko udobja pri delu. Med izredno iskanimi so akumulatorski vijačniki/vrtalniki Makita in Dewalt. So idealna izbira za vrtanje v različne materiale in površine. Omenjeno orodje je ergonomsko oblikovano, ročaj pa je gumiran, kar omogoča lažji oprijem in boljši nadzor nad samo napravo. Med izredno priljubljenimi je tudi baterijski vrtalnik Black & Decker 18 V z zmogljivim mehanizmom, ki omogoča natančno, močno in hitro vrtanje. Omenjen vrtalnik je tudi opremljen z gumiranim nedrsečim ročajem, ki ponuja maksimalno udobje pri delu. V naši ponudbi boste našli različne baterijske vrtalnike, tudi baterijski udarni vrtalnik. Več o vrtalnikih si lahko preberete na naši spletni strani, kjer lahko v tehnični spletni trgovini v le nekaj korakih naročite željene izdelke. Nam pa dovolite, da poskrbimo za hitro dostavo na vaš naslov.


Ponudba akumulatorskih vrtalnikov in vijačnikov ter ostalega orodja


Poleg standardnih baterijskih vrtalnikov in vijačnikov lahko v naši ponudbi najdete tudi vibracijske vrtalnike/vijačnike, baterijski udarni vijačnik, vrtalna kladiva SDS+, suhomontažne vijačnike, palične vrtalnike in vijačnike, hibridne udarne vijačnike, kotne vrtalnike, vijačnike s podajalnikom in različne sete. Mnogi prisegajo na akumulatorsko orodje, saj delo s tovrstnim orodjem zahteva veliko manj priprav, je tišje in lažje, nima kablov, za delo ne potrebujete podaljškov itd. Veliko je torej prednosti, ki jih prinaša tovrstno orodje. Pred delom z akumulatorskim orodjem je potrebno poskrbeti, da je baterija napolnjena. Kapaciteto baterije lahko prilagodimo porabniku in dolžini dela. Odličen baterijski vrtalnik in ostalo orodje, ki deluje na baterije, bo svoje delo opravilo enako dobro kot električno orodje.


Akumulatorsko orodje iz naše ponudbe


Baterijski udarni vrtalnik in ostali vrtalniki na baterije so samo del naše ponudbe akumulatorskega orodja. Pri nas lahko dobite tudi kotni akumulatorski brusilnik, krožne žage, sabljaste žage, vbodne žage, multifunkcijsko orodje, radio sprejemnike, sesalnike, svetilke, tesnilne pištole, stabilne žage, rezalnike, tračne žage, obliče in rezkarje, brusilnike, škarje za pločevino, spenjalnike, fene, baterije in polnilce, sete ter ostalo akumulatorsko orodje. Če potrebujete dobro baterijo za vaš baterijski vrtalnik lahko pri nas dobite tudi to. Na voljo so vam kakovostne baterije proizvajalcev Black & Decker, Bosch, Dewalt, Makita in Stanley.


Baterijsko orodje je lahko kvalitetno in poceni!


Med najbolj prodajano baterijsko orodje sodilo baterijski vrtalniki/vijačniki. Naša ponudba obsega različne modele vrtalnikov, tudi takšne z brezkrtačnimi motorji, ki se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo motorja. Iz ponudbe izpostavljamo hibridni vrtalnik/vijačnik Makita, ki ima brezkrtačni DC motor in LED delovno lučko s funkcijo predhodne osvetlitve in zakasnitvijo. Gre za odlično orodje, ki je ergonomsko oblikovano. Ročaj omogoča odličen oprijem in boljši nadzor nad napravo med samim delom. Ponuja vam 4 načine delovanja: udarni vijačnik, udarni vrtalnik, vrtalnik in vijačnik. Na voljo so vam tudi baterije za omenjen vrtalnik.

KOTNI VRTALNIKI

Baterijski udarni vrtalnik poceni