Vijačniki Makita akumulatorski/baterijski spadajo med najboljše vijačnike

Vijačniki in vrtalniki spadajo med najbolj uporabno orodje, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Vsak domač mojster ve, kako prav pride dober vijačnik ali vrtalnik za opravljanje različnih opravil doma. Želite na steno obesiti novo sliko? Potem potrebujete vrtalnik in vijačnik, da pri vijačite vijak. Makita udarni vijačnik je akumulatorski vijačnik, ki je kakovosten in ki bi moral najti mesto v vaši domači delavnici. Se morda sprašujete, zakaj? V nadaljevanju bomo spregovorili o prednostnih baterijskega orodja.

VIJAČNIKI IN VRTALNIKI NAJBOLJŠIH PROIZVAJALCEV

Akumulatorsko orodje v primerjavi z električnim

Akumulatorsko orodje, med katero spada tudi akumulatorski vijačnik, predstavlja pravo revolucijo, ko govorimo o orodju. Delo s tovrstnim orodjem je veliko lažje in hitrejše, predvsem pa bolj tiho. Če uporabljate električni vijačnik, potem veste, da potrebujete tudi dostop do vtičnice oziroma elektrike. Baterijski vijačnik elektrike ne potrebuje, da bi deloval nemoteno. Delo z akumulatorskim orodjem je veliko bolj praktično, saj ne zahteva nobenih priprav, ne proizvaja hrupa, lažje dostopamo do bolj nedostopnih mest itd. Edina stvar, za katero morate poskrbeti je, da je baterija vedno napolnjena in pripravljena na delo. Vijačniki, ki delujejo na baterijo, so zato zelo iskani. V naši ponudbi so Makita udarni vijačniki in vijačniki ostalih priznanih blagovnih znamk.

akumulatorski vijačniki

Najboljša ponudba vijačnikov na trgu

V našem podjetju se trudimo svojim strankam ponuditi kakovostne in zanesljive proizvode, ki jih nikoli ne bodo pustili na cedilu. Med nepogrešljivo orodje, ki ne sme manjkati v nobenem domu, spadajo vijačniki. Če iščete najboljšega, so Makita udarni vijačniki prava stvar za vas. Makita in tudi Dewalt sta idealna izbira, saj omogočata kakovostno in zanesljivo vrtanje v različne površine in materiale. Orodje je opremljeno z ergonomsko oblikovanim in gumiranim ročajem za lažji oprijem in boljši nadzor nad samo napravo. Naša ponudba je dostopna na spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini v le nekaj preprostih korakih naročite željeno orodje. Vas zanima nakup električnega orodja? Tudi električni vijačnik imamo na zalogi. Preverite ponudbo.

Makita udarni vijačnik DTW180Z

V naši ponudbi so različni vijačniki, ki se razlikujejo po svoji zmogljivosti oziroma moči. Predstavljamo vam akumulatorski vijačnik Makita, ki se lahko pohvali z izjemno majhno težo in izjemno udarno močjo. Lahka in kompaktna zasnova močno olajša delo v tesnih prostorih in uporabo orodja nad glavo. Naprava je zasnovana tako, da lahko regulirate število vrtljajev, opremljena pa je tudi s stikalom za spremembo smeri vrtenja. Za lažje delo v temnih prostorih bo poskrbela LED delovna lučka s funkcijo predhodno osvetlitve in zakasnitvijo. Za dober oprijem poskrbi ergonomsko oblikovan gumiran ročaj. Baterijski vijačniki oziroma Makita udarni vijačnik je opremljen z brezkrtačnim motorjem, ki je odporen na dolgotrajno uporabo. Brezkatačni motorji, kakršen je vgrajen v omenjeno orodje, slovijo po zelo dolgi življenjski dobi električnega motorja in tudi nizkimi izgubami med samim delovanjem baterijskega vijačnika. Vzdrževanje vijačnika ni potrebno, saj elektromotor nima krtačk.

Makita udarni baterijski vijačnik

Ostali vijačniki v ponudbi

Naša ponudba zajema različne baterijske vijačnike z nižjimi napetostnimi baterijami, ki so na splošno lažji in bolj okretni za delo, primerni pa so za lažje montaže in popravila. Baterijski vijačniki z višjimi napetostnimi baterijami imajo visoke delovne momente, ki so potrebni za montaže in popravila na terenu. V naši ponudbi je tudi akumulatorski Makita TD090DWE (10,8), ki ima vgrajeno LED delovno lučko, ergonomsko oblikovan ročaj za boljši oprijem in boljši nadzor, priročno stikalo za spreminjanje smeri vrtenja. Takšni vijačniki so idealni za uporabo v ozkih prostorih, omenjeno orodje pa je opremljeno s šestrobno hitrovpenjalno glavo. Naprava za delovanje potrebuje zelo malo potisne sile proti vijakom. Če se odločite za nakup, boste poleg dobili še tok, akumulator Li-ion (2x) 10,8V/1,3Ah, polnilnik in plastični kovček. Poleg kakovostnih Makita vijačnikov lahko pri nas dobite tudi ostale vijačnike priznanih proizvajalcev, kot so na primer vijačniki Dewalt.