Dober baterijski vrtalnikBaterijski vrtalnik 18v - ko potrebujete dober baterijski vrtalnik

Baterijski vrtalnik vijačnik je nadvse priljubljeno orodje, ki ga preprosto ima in mora imeti vsak mojster. Baterijski vrtalnik je pogosto imenovan tudi baterijski ročni vrtalnik, čeprav slednji nima vgrajenega akumulatorja in je predhodnik električne oz akumulatorske izvedbe, ki pa se še vedno pogosto uporablja v številnih obrteh. Največja prednost vsakega akumulatorskega orodja je v tem, da ga je mogoče uporabljati kjerkoli , tudi tam, ko ni dostopa do električne energije, istočasno pa je tako orodje hitro, zmogljivo in primerljivo z električnim.. Ti dve lastnosti sta še posebno dobrodošli pri delu na terenu, kjer ni elektrike, pri montažah in delu, ki ni vezano na stalno delovno mesto, saj se na tak način lahko izognemo vsakokratnim nepotrebnim napeljavam elektrike. V naši spletni trgovini Prokraft, imamo v ponudbi vse vrste orodja, tako za domačo, kot tudi profesionalno rabo. Med našo ponudbo želimo opozoriti na visokokakovostno orodje tudi po akcijskih cenah, vrhunskih proizvajalcev, kot so: Black & Decker, Bosch Professional, Dewalt, Makita In Stanley.

Kakšen je dober baterijski ročni vrtalnik vijačnik 18v?

Baterijski ročni vrtalniki 18v v naši ponudbi so svetovno priznanih blagovnih znamk, kot so: Black & Decker, Bosch Professional, Dewalt, Makita In Stanley. Kljub temu, da ima lahko vsak posameznik svojega favorita med znamkami, pa naj bo izbor orodja predvsem tehničen, na podlagi tehničnih lastnosti posameznega orodja, ki popolnoma ustreza naši rabi. Najpomembnejše tehnične lastnosti so: napetost, lastnost in tip akumulatorja, število vrtljajev v prostem teku, razpon vpenjalne glave, zmogljivost vrtanja za jeklo oz les, število nastavitev vrtilnega momenta in vrtilni moment (trdo, mehko), zasnova zobnikov, možnost regulacije vrtljajev oz hitrosti, možnost spreminjanja smeri vrtanja, vrsta vpenjalne glave ter število mehanskih prestav. Zelo pomembno pri izboru pravega baterijskega orodja je tudi podatek o priloženi dodatni opremi, kot je npr.: hitri polnilnik in akumulator oz ali ima priložena celo 2 akumulatorja. Zelo pomembni so tudi podatki, kot je npr.: mera - zaradi možnih omejitev pri dostopnosti mesta obdelave , teža in vibracije - še posebno v primeru, ko se orodje uporablja dlje časa in bi pretežko orodje z močnimi vibracijami lahko vplivalo na moč v rokah mojstrov in bi lahko posledično imelo prevelik vpliv na učinkovito delo in hrup, saj prevelika stopnja hrupa moti okolico in zmanjšuje pozornost delavcev na svoje neposredno delovno okolje.

Baterijski ročni vrtalnik 18vMakita baterijski vrtalnik 18v DDF484RTE - predstavitev

Makita Corporation je eno imed najbolj poznanih proizvajalcev električnih orodij, ki so narejeni tako, da ljudem pomagajo pri ustvarjanju njihovega življenjskega okolja. Podjetje Makita Corporation si prizadeva za oblikovanje trajnostne družbe, tako, da svoje znanje in razvoj zavestno usmerja v proizvodnjo visoko učinkovitega in uporabniku prijaznega orodja. Iz tega razloga so vsi Makitini izdelki zasnovani tako, da dosegajo visoko učinkovitost, hkrati pa je večina njihovih izdelkov zasnovana tako, da za svoje delovanje uporabljajo lahke in dolgotrajne litijeve ionske akumulatorje, ter ostale materiale, ki so ljudem in okolju prijazni. Makitin Baterijski vrtalnik 18v DDF484RTE ima tako ergonomsko oblikovan ročaj, ki dovoljuje odličen oprijem in omogoča popoln nadzor in varno rokovanje med delom. Baterijski vrtalnik 18v DDF484RTE ima lahko, vendar kompaktno aluminijasto ohišje, katero zagotavlja visoko vzdržljivost v vseh pogojih in je istočasno visoko odporno na mehanske poškodbe. DDF484RTE baterijski vrtalnik vijačnik tehta 1,5 kg, skupaj z priložim Li-ion akumulatorjem 18v, kapacitete 5,0 Ah. Makita DDF484RTE predstavlja dober baterijski vrtalnik z dvostopenjskim menjalnikom ,21 nastavitvami vrtilnega momenta v levo ali desno z motorno zavoro, kovinsko zasnovo zobnikov in hitro vpenjalno glavo z razponom 1,5 - 13 mm. Hitro in natančno delo je mogoče tudi zaradi vgrajene LED delovne lučke s funkcijo predhodne osvetlitve in zakasnitvijo. Makitin akumulatorski vrtalnik 18v DDF484RTE je dobavljiv v plastičnem kovčku MakPAc s priloženim hitrim polnilnikom DC18RC in dvema akumulatorjema BL1850B.

ELEKTRIČNI UDARNI VRTALNIK

AKCIJSKA PONUDBA ELEKTRIČNEGA ORODJA