Električni udarni vrtalnikElektrični vrtalnik - električni vrtalni vijačnik Milwaukee T-TEC 201

Električni vrtalnik oz natančneje udarni vrtalni vijačnik MILWAUKEE T-TEC 201 nazivne moči 750 W, je eden izmed najbolj funkcionalnih orodij tako za profesionalno, kot tudi domačo rabo. Električni vrtalnik - ki je istočasno tudi udarni električni vrtalni vijačnik Milwaukee T-TEC 201 ima zaradi svoje premišljeno dizajnirane ergonomične konstrukcije in opcijsko snemljivega zadnje ročaja omogoča različne možnosti držanja orodja, zato predstavlja enega izmed najbolj univerzalnih električnih orodij. Milwaukee T-TEC 201 ima odličen FIXTEC sistem na kovinski hitrovpenjalni glavi razpona od 1,5 do 13 mm, ki omogoča preprosto in hitro menjavo svedrov oz nastavkov. Milwaukee T-TEC 201 ima elektronsko stikalo, s katerim lahko spreminjamo smer vrtenja v levo z desno smer z dvema hitrostma vrtenja (prosti tek : 0 - 1200 oz 0 - 3400 /min, ter hitrost vrtenja pri obremenitvi 0 - 750 oz 0 - 2200 /min). Njegov planetni dvostopenjski menjalnik ima visok navor 58NM, kateri je primeren tako za vijačenje, vrtanje (premer vrtanja v jeklo: 13 mm, les: 40 mm, kamen 22 mm, beton: 20 mm), kot tudi rezanje navojev. Ker ima Milwaukee T-TEC 201 možnost Neposrednega vstavljanja nastavkov v vrateno, lahko s tem skrajšamo celotno dolžino vijačnika. Milwaukee T-TEC 201 ima IBM tehnologijo integriranega kovinskega bloka, kar zagotavlja, da je ta vrtalnik vijačnik visoko kompakten. Njegov priključni kabel za priključitev na omrežje je dolžine 4m. Njegova masa je 2,7 kg in je dobavljiv s priloženim stranskim ročajem, ki ima globinsko omejilo v sistemskem kovčku, za lažje prenašanje in shranjevanje.

Kateri električni vrtalnik izbrati za domačo oz profesionalno rabo

V naši ponudbi je najbolje ocenjen za profesionalno in domačo rabo električni vrtalnik Makita, ki je proizveden v številnih izvedbah z različnimi tehničnimi lastnosti, ki so prilagojene za najzahtevnejše delovne pogoje, kot tudi v izvedbah, z lastnostmi, ki ustrezajo občasni domači rabi. Poleg omenjenega je primeren za vse vrste rabe tudi električni vrtalnik Metabo, Bosch Profesional, Black & Decker, DeWalt in Stanley. Vsi omenjeni proizvajalci namreč proizvajajo širok asortiment tako električnih, kot tudi akumulatorskih izvedb z različnimi tehničnimi lastnostmi za vse vrste industrijske in obrtne rabe, kot tudi visokokakovostne električne in akumulatorske izvedbe orodja za hobi in domačo občasno rabo. V primeru da potrebujete učinkovito orodje za delo na terenu ali domačo - občasno uporabo, lahko izberete tudi takega, ki uporablja za svoje delovanje energijo iz priloženega akumulatorja. V naši ponudbi imamo tudi številno akumulatorsko ročno orodje, po akcijskih cenah, prav tako pa so številne izvedbe dobavljive tudi v setih. V setih so pogosto priloženi odlični kompleti svedrov in nastavkov vseh velikosti in oblik, kar pomeni, da s takim izborom dobite vse nastavke v kompletu in jih ne potrebujete iskati posebej za vaše novo orodje.


Vrste električnih vrtalnikov v redni in akcijski spletni ponudbi Prokraft

V naši spletni trgovini Prokraft imamo vse vrste diamantnih, kotnih, udarnih in klasičnih ročnih in namiznih vrtalnikov vijačnikov, ter tudi magnetne naprave za vrtanje. Številni izmed njih so v akciji, kar pomeni da so dobavljivi po bistveno ugodnejši - akcijski ceni.

Električni vrtalni vijačnik cenaEnostaven nakup, brezplačna dostava in garancija v obsegu prizvajalca

V naši spletni trgovini Prokraft imamo vse vrste akumulatorskega in električnega profesionalnega, industrijskega orodja in orodja za obrt in domačo rabo, številnih svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Makita, Bosch, Metabo, Black & Decker, Milwaukee, DeWalt, Stanley in številnih drugih. V primeru da boste izbrali vrtalnik ali vijačnik oz poljubno orodje ali pripomoček iz naše ponudbe v vrednosti nad 40 EUR, vam bomo le tega brezplačno poslali na vaš naslov oz ga lahko prevzamete v našem podjetju. Vsa orodja iz naše ponudbe imajo garancijo v obsegu, kot jo priznava proizvajalec (Makita, Metabo, Black & Decker, DeWalt, idr.), ki jo lahko uveljavljate preko našega podjetja oz se obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja.

KATERI ELEKTRIČNI VRTALNIK IZBRATI?

PALIČNI VRTALNIKI IN VIJAČNIKI