Električni vrtalnik: ročni udarni, kotni, namizni in ostali vrtalniki po ugodni ceni!


Električni vrtalnik je orodje, s pomočjo katerega vrtamo v različne površine in materiale. Glede na namen dela se vrtalniki razlikujejo. Za domačo rabo boste potrebovali manj zmogljivega kot so na primer profesionalni vrtalniki, vendar je tudi za domačo rabo potrebno izbrati električni vrtalnik, ki je kakovosten in zmogljiv. Električni udarni vrtalnik, električni kotni vrtalnik, električni ročni vrtalnik in namizni vrtalniki so le del naše bogate ponudbe. Več o izdelkih v našem prodajnem programu lahko izveste na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi informacije o ceni električnih vrtalnikov in ostalih proizvodov. Če potrebujete pomoč pri izbiri ali pa imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko vedno kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona.


Električni vrtalnik cenaKakovostno električno orodje priznanih proizvajalcev


Električno orodje je nepogrešljivo pri opravljanju raznovrstnih opravil in ne sme manjkati v nobeni delavnici. V našo ponudbo smo uvrstili orodja za hišna opravila, delavnice, gradbišča, vrtove itd. Prodajamo samo najboljše električno orodje priznanih proizvajalcev Makita, Dewalt, Milwaukee, Black & Decker, Bosch, Bosch Professional in Stanley. Gre za produkte preverjene kvalitete, saj so izdelani in prilagojeni tako, da omogočajo udobno in varno delo. Električno orodje, ki ga lahko po ugodni ceni kupite pri nas, je naslednje: električni vrtalnik (ročni), namizni in diamantni ter kotni vrtalniki, magnetne vrtalne naprave, električni udarni vrtalnik, vrtalna in rušilna kladiva, kotni brusilniki, žage, udarni vijačniki, suhomontažni vijačniki, multifunkcijsko orodje, brusilniki/polirniki, feni na vroč zrak, mešalniki, obliči in rezkalniki, orodje za rezanje, pnevmatsko orodje, sesalniki/puhalniki, spenjalniki, varilni aparati in ostalo električno orodje ter dodatki. Na voljo so vam tudi seti električnega orodja, ki so spravljeni v priročnih kovčkih, ki so izredno funkcionalni in ne zavzamejo veliko prostora.


Milwaukee udarni vrtalnik T-TEC 201


V naši ponudbi boste našli izredno zmogljiv in zanesljiv električni udarni vrtalnik Milwaukee T-TEC 201, ki nudi različne možnosti držanja zaradi ergonomične konstrukcije in snemljivega zadnjega ročaja. Električni vrtalnik je opremljen s FIXTEC sistemom za preprosto in hitro menjavo svedrov in vijačnih nastavkov. Udarni vrtalnik ima 750 W nazivne moči, težak je 2, 7 kg. Opremljen je z elektronskim stikalom in omogoča levo/desno vrtanje, planetni dvostopenjski menjalnik ima visok navor in omogoča kakovostno vijačenje, vrtanje in rezanje navojev. Če se odločite za nakup tega kakovostnega električnega vrtalnika, boste dobili tudi priključni kabel (dolžina 4 m), stranski ročaj z globinskim omejilom, FIXTEC kovinsko hitrovpenjalno glavo in sistemski kovček.


Udarni vrtalnik Black & Decker


Med izredno kakovostne in iskane električne vrtalnike sodijo tudi vrtalniki Black & Decker. Električni vrtalnik model KR705K ima visoko zmogljiv mehanizem za bolj zahtevna vrtanja, kot je na primer vrtanje v beton, kovino in les. Pohvali se lahko z avtomatsko blokado vretena, nastavljivo hitrostjo in udobnim nedrsečim ročajem, kar omogoča maksimalno udobnost pri vrtanju. Ima 13 mm kovinsko samozatezno in hitrovpenjalno glavo, deluje v levo in desno stran. Zmogljivost vrtanja v les je 32 mm, v kovino 13 mm in v beton 16 mm. V opremi je stranski ročaj z omejilnikom globine vrtanja in priročen kovček.


Električni udarni vrtalnik ProkraftMočan in zmogljiv kotni vrtalnik Makita DA3011F

Če iščete odličen in zmogljiv električni kotni vrtalnik, potem je Makita odlična rešitev za vas. Električni vrtalnik ima vgrajeno LED delovno lučko, stkalo z vrtljivim stikalom za prednastavitev števila vrtljajev, priročno nameščeno stikalo za spreminjanje smeri vrtenja. Opremljeno je z ozkim ohišjem z rahlo izbočenim držalom, ki zagotavlja dober oprijem. Več o proizvodu si preberite na spletni strani, kjer lahko izdelek tudi naročite v naši spletni trgovini. Cena električnih vrtalnikov in ostalega električnega in baterijskega orodja je pri nas konkurenčna in ugodna. Preverite jo lahko na spletni strani, kjer se lahko seznanite tudi z aktualnimi akcijami, ki jih pripravljamo za naše zveste stranke.

Kateri električni vrtalnih izbrati:https://www.vsi.si/prokraft/kateri-elektricni-vrtalnik

BATERIJSKI UDARNI VRTALNIK

DIAMANTNI VRTALNIKI