Električni vrtalnik: ponudba - udarni, kotni, ročni in ostali vrtalniki!


Električni ročni vrtalnikElektrični vrtalnik pride prav pri marsikaterem opravilu doma, nepogrešljiv pa je v vseh profesionalnih delavnicah. Za vrtanje v različne materiale in površine potrebujemo kakovosten električni vrtalnik, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne mojstre. In takšnega lahko dobite pri nas. V tehnični spletni trgovini Prokraft lahko kupite odlične in zmogljive električne vrtalnike in ostalo električno in baterijsko orodje. Izbira električnega vrtalnika je odvisna od vaših potreb oziroma dela, ki ga boste opravljali, pa tudi od vašega znanja na tem področju. Za bolj zahtevna vrtanja potrebujete bolj zmogljiv električni vrtalnik, ki bo svoje delo opravil popolno in brez napak. Zato pri izbiri ne glejte le na ceno. Najbolj pomembno je, da izberete kakovosten vrtalnik, ki je zmogljiv in oblikovan tako, da bo delo z njim enostavno. Kakšen električni vrtalnik potrebujete? V naši ponudbi boste našli tudi električni udarni vrtalnik, električni kotni vrtalnik, električni ročni vrtalnik, električni namizni vrtalnik in vijačnik. Nekaj osnovnih informacij in tehničnih lastnosti smo vam opisali pod vsakim produktom, za več informacij pa se lahko obrnete na nas preko elektronske pošte ali telefona in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Marsikdo si želi opremiti svojo domačo delavnico tudi z električnim vrtalnikom/vijačnikom, saj je to orodje, ki pride prav pri marsikaterem domačem opravilu. Ponudba vrtalnikov je raznolika in pestra, le primernega je potrebno izbrati. Pri tem pa je pomembno, da izberete takšnega, ki je zmogljiv. Obstajajo različni vrtalniki, nekateri imajo funkcijo udarnega vrtenja (električni udarni vrtalnik) in lahko opravljajo različna opravila, predrejo in zavrtajo v še tako težke materiale. S kakovostnim vrtalnikom boste prihranili tako čas, potreben za delo, kot tudi vašo energijo. Najbolje je izbrati vrtalnik, ki ima ergonomsko oblikovan ročaj, saj bo tako oprijem boljši, boljši pa bo tudi nadzor nad samim orodjem. Stabilen in udoben oprijem omogoča bolj varno delo. Določeni modeli vrtalnikov imajo tudi dodaten ročaj, ki zagotavlja še boljši nadzor nad orodjem. Če se odločate med različnimi vrtalniki, preverite tudi hitrost vrtanja in globino, ki jo lahko dosežete. Prav tako pa ne pozabite preveriti težo električnega orodja, saj lahko z lažjim orodjem opravite delo veliko hitreje in enostavneje. Še vedno ne veste, kateri vrtalnik/vijačnik kupiti? Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o pestrosti ponudbe.


Električni udarni vrtalnik Black & Decker model KR705K


Električni udarni vrtalnik Black & Decker je opremljen z izredno zmogljivim mehanizmom in je primeren za bolj zahtevna vrtanja, kot je vrtanje v beton, kovino in les. Z njim lahko tudi zelo hitro dokončamo opravilo. Pohvali se lahko z avtomatsko blokado vretena, ima nastavljivo hitrost in udoben ter ergonomsko oblikovan ročaj, ki je gumiran in nedrseč. Vse to omogoča maksimalno udobnost pri vrtanju. Opremljen je z 13 mm kovinsko samozatezno in hitrovpenjalno glavo, deluje pa lahko v levo in desno stran. Pohvali se lahko tudi z zmogljivostjo vrtanja v les 32 mm, v kovino 13 mm in v beton 16 mm. Teža električnega udarnega vrtalnika je le 1, 8 kg, ima eno prestavo, moč 750 W, doseže pa od 0-3.100 vrtljajev na minuto. V opremi boste poleg samega vrtalnika dobili še stranski ročaj z omejilnikom globine vrtanja in priročen kovček.


Električni udarni vrtalnik akcijaPonudba električnih kotnih vrtalnikov


Električni kotni vrtalniki so prav tako del naše ponudbe. V njej se nahaja tudi kotni vrtalnik Dewalt D21160. Gre za zmogljiv elektronski vrtalnik, ki je primeren za vrtanje v ozkih in omejenih prostorih. Ima kompaktno in lahko obliko za enostavno rokovanje. Stikalo orodja je prilagojeno držalu in podpira naravno obliko roke. Zaradi zasnove ročaja je pričakovati enostavno in hitro opravljeno delo tudi pri dolgotrajni uporabi. Z visokim navorom pa je omogočeno tudi vrtanje večjih lukenj.


Makita vrtalniki so kakovostni in zanesljivi


Tudi kotni vrtalnik Makita DA3010F je kakovostno električno orodje, ki ima vgrajeno LED delovno lučko, stikalo z vrtljivim stikalom za prednastavitev števila vrtljajev. Na orodju je priročno nameščeno stikalo za spreminjanje smeri vrtenja. Ročni električni vrtalnik ponuja tudi možnost namestitve stranskega ročaja. Ohišje je oblikovano tako, da zagotavlja dober oprijem.

AKCIJA BATERIJSKIH VRTALNIKOV

MAGNETNE VRTALNE NAPRAVE