Akumulatorski vijačnik Dewalt sodi med najbolj kakovostne aku vijačnike

Akumulatorski vijačnik spada med tisto orodje, ki ne sme manjkati v nobeni profesionalni delavnici, zelo prav pa pride tudi pri delu doma ali v okolici hiše. Vsi vemo, da je vedno treba kakšno luknjico izvrtati ali kaj privijačiti, in pri tem prav pride kakovosten akumulatorski udarni vijačnik. Aku vijačnik in ostalo akumulatorsko orodje ima v primerjavi z električnim orodjem kar nekaj prednosti, postajajo pa zelo priljubljena prav zaradi svoje neomejene prostorske uporabe. Če za delo z električnim vijačnikom potrebujete dovod elektrike oziroma možnost priključka kabla v elektriko, to z akumulatorskim orodjem ni potrebno. Poskrbeti morate le, da je baterija vašega akumulatorskega orodja polna in v trenutku lahko začnete z delom. Za delovanje akumulatorski vijačnik Dewalt, ki sodi med najbolj kakovostni vijačnike, in ostalo orodje potrebuje le baterijo, ne potrebujete torej stalnega napajanja.

akumulatorski udarni vijačnik v akciji


Sodobna akumulatorska orodja so tehnično izpopolnjena

Sodobna orodja so opremljena s kakovostnimi in izredno zmogljivimi baterijami, ki omogočajo neprekinjeno delo tudi do več ur. Vse več posameznikov se odloča prav za nakup takšnega orodja, kajti delo z njim je lažje, predvsem pa hitrejše. Novi modeli kakovostnega akumulatorskega orodja so tehnično izpopolnjeni in omogočajo odlične rezultate dela. Če iščete kakovosten akumulatorski udarni vijačnik, potem ste na pravem mestu. V naši spletni trgovini lahko naročite svojega že danes. Aku vijačnik Dewalt, Makita ali Bosch ter vijačniki ostalih priznanih proizvajalcev orodja so vam na voljo kadarkoli to želite. Ne spreglejte tudi naše aktualne akcije, ki je še dodaten razlog, da se bo vaš nakup še bolj izplačal.


Kateri je najboljši akumulatorski vijačnik za domačo rabo?

Vsak domači mojster potrebuje v svoji domači delavnici kakovosten akumulatorski vijačnik. Z njim lahko v le nekaj minutah poskrbi, da je delo opravljeno. Aku vijačnik Dewalt je odlična izbira za vas, saj lahko z njim vrtate in vijačite v različne materiale in površine. Proizvajalec Dewalt je poskrbel za ergonomsko oblikovan ročaj, ki je tudi gumiran. To omogoča lažji oprijem in veliko boljši nadzor nad samo napravo. Zmogljivi mehanizmi bodo poskrbeli, da bo vrtanje hitro in natančno. Pa ne samo to. Akumulatorsko orodje omogoča popolno svobodo pri gibanju v prostoru, kjer je potrebno opraviti delo, ne glede na to, ali je to vaša domača delavnica ali dvorišče. Ni vam več potrebno skrbeti, ali boste z napajalnim kablom lahko prišli do želenega mesta. Poskrbeti morate le, da je baterija na akumulatorskem orodju polna.

Aku (akumulatorski) vijačnik


Akumulatorski vrtalnik/vijačnik Dewalt

V naši ponudbi so različni vijačniki, ki delujejo na baterijo, med njimi je tudi akumulatorski vijačnik Dewalt DCD778S2T, ki ima nastavljivo hitrost, elektronsko zavoro, 15 stopenj vrtilnega momenta. Opremljen je z LED svetilko in ima gumiran ročaj, kar omogoča dober oprijem. Poleg vrtalnika/vijačnika boste dobili še 2 Li-ion bateriji, hitri 60 minutni polnilnik. Polna baterija omogoča kar do uro pa pol neprekinjenega dela. Samo orodje je izredno lahko, samo 1,52 kilograma, zato bo tudi delo z njim lažje.


Tudi Boschev vijačnik je dobra izbira

V naši ponudbi je tudi Bosch akumulatorski udarni vijačnik Easyimpact 12, ki je kompaktne oblike in majhne teže. Gre za izredno zmogljiv vijačnik/vrtalnik, ki omogoča vrtanje in vijačenje tako v les in kovino, kot tudi v zidovje. Orodje je oblikovano tako, da je delo z njim enostavno in varno. Tukaj je nekaj lastnosti: vnaprejšnja izbira vrtilnega momenta z 20 stopnjami vrtilnega momenta in položajema za vrtanje in udarno vrtanje, hitrovpenjalna vrtilna glava z enostavno menjavo nastavka, varovanje akumulatorske baterije pred preobremenitvijo, sistem za krmiljenje števila vrtljajev s stikalom za dodajanjem moči, prikaz smeri vrtenja itd. Omenjeni akumulatorski vijačnik je odlična rešitev za vse domače delavnice, z veseljem pa ga uporabljajo profesionalci. Oglejte si tudi naše akcije akumulatorskih vijačnikov in si zagotovite ponudbo po najboljši ceni.

ZELO ŠIROKA PONUDBA RAZLIČNEGA AKUMULATORSKEGA ORODJA