Baterijski vrtalnik sedaj še ceneje! Preverite aktualne akcije!


Baterijski vrtalnik spada med tisto orodje, ki ne sme manjkati v nobeni domači delavnici. Akumulatorski vrtalniki se razlikujejo po velikosti, teži in namenu dela, zato so profesionalni baterijski vrtalniki bolj zmogljivi kakor tisti za vsakdanjo domačo rabo. Pred izbiro orodja je potrebno dobro premisliti, za kakšno delo boste orodje potrebovali in kaj pravzaprav pričakujete od njega. Mogoče potrebujete ročni baterijski vrtalnik? Morda iščete kakovosten vibracijski vrtalnik? Ali niste prepričani, kateri baterijski vrtalnik kupiti? Ne veste, kakšna mora biti baterija za vrtalnik? Mi vam lahko pri tem pomagamo. V naši tehnični spletni trgovini so vam na voljo različni vrtalniki, akumulacijski in električni. Dostopne pa so vam tudi vse informacije o vrtalnikih in ostalem orodju. Za več informacij smo vam dosegljivi preko telefona ali elektronske pošte. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati najboljši baterijski vrtalnik. Akcija je odlična priložnost, da bo vaš nakup še bolj ugoden. Določene modele akumulacijskih vrtalnikov in ostalega orodja smo uvrstili v akcijo in jih lahko kupite še ceneje.


Baterijski vrtalnik cenejeAkcija baterijskih vrtalnikov in vijačnikov


Naša ponudba zajema kakovostne akumulatorske vijačnike priznanih proizvajalcev, kot so Makita, Dewalt in Black & Decker. Baterijska vijačnika oziroma vrtalnika Makita in Dewalt sta idealna izbira za vse tiste, ki želite vrtati različne površine in materiale. Gre za izredno zmogljivo in zanesljivo orodje, ki bo svoje delo opravilo nič manj kot popolno. Proizvajalca Makita in Dewalt sta poskrbeli tudi za veliko udobje pri samem delu, saj je ročaj oblikovan ergonomsko in omogoča lažji oprijem in nadzor nad samo napravo. Tudi izredno priljubljeni vrtalniki in vijačniki Black & Decker so opremljeni z zmogljivim mehanizmom, ki omogoča hitro, močno in natančno vrtanje. Ročaj orodja je tudi gumiran in nedrseč ter omogoča maksimalno udobje za uporabnika orodja. Preverite naše aktualne akcije baterijskih vrtalnikov in si jih zagotovite še ceneje.


Ponudba baterijskih vrtalnikov in vijačnikov


Če ne veste, kateri baterijski vrtalnik kupiti, je najbolje, da si ogledate našo ponudbo na naši spletni strani. Poleg standardnih vrtalnikov in vijačnikov, ki delujejo na baterije, lahko pri nas dobite tudi vibracijski vrtalnik/vijačnik, udarni vijačnik, vrtalna kladiva SDS+, suhomontažni vijačnik, palične vrtalnike in vijačnike, hibridne udarne vijačnike, kotne vrtalnike, vijačnike s podajalnikom in različne sete. Pri izbiri primernega vrtalnika/vijačnika je pomembno, da je baterija za vrtalnik zmogljiva. Tehnične lastnosti vrtalnikov in vijačnikov iz naše ponudbe so vam na voljo na spletni strani, kjer se lahko seznanite tudi z artikli v akciji.


Baterijski vrtalnik akcijska ponudbaMakita akumulatorski hibridni vrtalnik-vijačnik DTP141Z (18 V)


Med izredno priljubljene baterijske vrtalnike spada baterijski vrtalnik Makita, ki je akumulatorski hibridni vrtalnik-vijačnik. Opremljen je z LED delovno lučko, ki ima funkcijo predhodne osvetlitve in zakasnitve. Ima brezkrtačni DC motor in je izredno učinkovit pri vrtanju v les pri visoki hitrosti. Ponuja vam možnost vrtanja lukenj do ø 12 mm zaradi učinkovite porabe energije brezkrtačnega BLDC motorja. Baterisjki vrtalnik ponuja 4 načine delovanja, in sicer lahko deluje kot udarni vijačnik, udarni vrtalnik, vrtalnik ali vijačnik. Ročaj orodja je ergonomsko oblikovan in omogoča dober oprijem in odličen nadzor nad napravo. Sponka za pas omogoča priročno shranjevanje orodja v komercialnih držalih za vrtalnike. Gre za izredno kakovosten in vzdržljiv vrtalnik, ki vam je sedaj na voljo še ceneje. Oglejte si tudi naše ostale akcije!


Makita set CLX201SA

Če potrebujete kakovosten set s polnilnikom in baterijami za orodje, potem je izbira seta Makita CLX201SA odlična rešitev za vas. V setu se nahaja baterijski vrtalnik DF331DZ, ki ima vgrajeno LED lučko in je idealen za uporabo v ozkih prostorih. Opremljen je s priročno nameščenim stikalom za spreminjanje smeri vrtenja, ima regulator vrtljajev/hitrosti, hitrovpenjalno glavo ter ergonomsko oblikovan ročaj za lažje vrtenje in vijačenje. V setu se nahaja tudi akumulatorski udarni vijačnik TD110DZ, ki je kompakten in lahek ter prav tako idealen za uporabo v ozkih prostorih.

AKUMULATORSKI KOTNI BRUSILNIKI