Prevod besedila | Prevod iz angleščine v slovenščino ter obratno

Kakovostni prevodi in prevod besedila v različne jezikovne kombinacije

Prevod mora biti kar se da enak izvirniku, zato je strokovnost prevajalcev na prvem mestu. Prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino - prevod besedila s pomočjo naše prevajalske agencije vas bo zagotovo prepričal. Gospodarsko, naravoslovno ali znanstveno področje - naši strokovnjaki poskrbijo, da prevodi vsebujejo primerne termine ne glede na jezikovno kombinacijo in zahtevnost besedila. Vsi naši sodelavci imajo namreč za seboj najmanj 5 let prevajalskih izkušenj in 1000 prevedenih strani s svojega strokovnega področja. To so razlogi, zakaj bo prevod jezika z našo pomočjo brez napak.


Prevod besedila brez napak in pravočasno

Zavedamo se, da je lahko vsak prevod še kako pomemben, zato je vsak prevod jezika, ki ga damo iz naših rok, deležen posebne pozornosti. Zvesto namreč sledimo korakom, ki zahtevajo natančnost, strokovnost in organiziranost celotnega tima. Pisni prevodi gredo pri nas skozi 4 različne faze, preden jih lahko vrnemo končnemu naročniku. Svojo nalogo opravljajo prevajalci, lektorji, redaktorji in na koncu še vodje projektov. Zagotavljamo vam, da bo vsak naš prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino oz. v katerikoli drugi jezikovni kombinaciji brez napak in pravočasno pri vas.


Specializirano področje: prevod iz angleščine v slovenščino oz. prevod iz slovenščine v angleščino

Za vsak prevod v angleščino ali prevod iz angleščine oz. v katerikoli jezikovni kombinaciji uporabljamo najnovejša jezikovno orodja oz. programe, če pa gre za ustno prevajanje, pa ustrezno konferenčno opremo. Storitve, ki vam jih nudimo, so pisno prevajanje, tolmačenje, lektoriranje, sodno overjeno prevajanje in najem konferenčne opreme, z veseljem pa se prilagodimo vsaki vaši želji. Prevod angleščina - slovenščina ali katerikoli drug prevod torej prepustite nam!


Prevodi so lahko pisni ali ustni - najboljši pa so le pri nas!

Poleg pisnega prevajanja, kamor spada tudi sodno overjeno prevajanje, izvajamo tudi ustno prevajanje oz. tolmačenje. V vsakem primeru je prevod jezika rezultat natančnosti, strokovnosti in organiziranosti. Prevodi naših strokovnjakov vam bodo pomagali, da boste lažje dosegli svoj poslovni ali zasebni cilj, ne da bi vas pri tem oviral jezik. Pri nas poznamo rešitev v vseh jezikih, prevod besedila pa vam posredujemo v želenem roku.

Odličen prevod vam bo zagotovil uspeh - pokličite nas ali nam pošljite e-mail!