Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vrata: izberite najboljša vhodna vrata za vaš dom!

Aluminijasta vrata so izdelana z občutkom in veliko ljubezni, prav zato so to zunanja vrata, ki bodo na vse obiskovalce pustila pozitiven vtis. Zunanja vrata so prvi stik obiskovalcev z vašim domom in velikokrat veliko povedo tudi o samem lastniku. Lahko bi rekli, da so vhodna vrata ogledalo našega doma. Različni okusi zahtevajo različne stile. Nekateri prisegajo na tradicionalen les in se odločajo za lesena vrata, spet drugi imajo radi brezkompromisnost aluminija in se odločajo za aluminijasta vrata. Mnogi pa želijo tradicijo združiti s sodobnostjo, zato so za njih edina rešitev kombinirana zunanja vrata. Vhod se mora popolnoma prilegati domu, zato so edina rešitev za vse, ki želite popolno vrata, vrata po meri.

vrata po meri

Inovativna in nagrajena aluminijasta vrata

Pohvalimo se lahko, da nam je uspelo v preteklih letih narediti najbolje izolirana aluminijasta vrata na svetu. V serijski proizvodnji pa nam uspeva uresničevati množico tehničnih in oblikovnih inovacij, ki so redno nagrajevane. Pri svojem delu smo zazrti v prihodnost in vedno iščemo nove načine za ustvarjanje sodobnih, tehnično izpopolnjenih in estetsko dovršenih vhodov. Zunanja vrata so za nas več kot le masivna vrata. So vhod v svet, kjer novo zgodbo pišete vi. Pirnar je prvi razvil večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prav tako smo prvi zasnovali povsem raven vhod, kjer smo vse elemente postavili v isto ravnino. Pohvalimo se lahko tudi, da smo prvi serijsko izdelali aluminijasta vrata oziroma vhod izjemnih dimenzij ter dosegli nedosegljiv količnik toplotne prevodnosti za aluminijasta vrata, in sicer 0,54 W/m2K. Med najnovejše in nagrajene inovacije pa spada Pirnar OneTouch. To so prva in edina zunanja vrata na svetu, ki imajo izvlečno in uvlečno potezalo. Skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, potezalo se izvleče in razsvetli okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund kasneje se potezalo vrne v svoj prvotni položaj in zunanja vrata se spremenijo v prečiščeno ploskev brez potezala.

aluminijasta vrata

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri vrat?

Vhodna vrata so ogledalo vsakega doma in na podlagi vhoda lahko naši obiskovalci veliko izvedo o nas. Prav zato je dobro premisliti, kakšen vtis želimo pustiti. Glede na vaše želje, zahteve in vaš stil ter okus, izberite vhod, ki bo pisan na kožo tako vam kot vaši hiši. Pirnar vhodi ponujajo veliko udobja. Za udobje štejemo tudi to, da lahko pozabite nadležno skrb za hišne ključe in odkleneta vrata s svojim prstom. Udobje je tudi, da je vhod dobro izoliran. Pri nas boste dobili najbolje izolirana zunanja vrata na svetu.

PREVERITE PREMIUM KOLEKCIJO ALUMINIJASTIH VRAT

Najboljši vhodi na svetu - imejte tudi vi najboljša vrata po meri

Številne inovacije in nagrade, ogromno ročnega dela, inovativne oblike, ki kradejo poglede in navdušujejo - vse to je zadostno zagotovilo, da lahko za vas izdelamo najboljši vhod za vaš dom. Pirnar aluminijasta vrata, kakor tudi lesena in kombinirana, so vhodi, ki vlivajo samozavest. Vratno krilo je lahko tudi do 14 cm debelo in vam daje popoln občutek varnosti in zaščite.