Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vhodna vrata so dobra investicija v vaš dom

Aluminijasta vhodna vrata so najboljša izbira za vaše stanovanje ali hišo, saj nudijo poleg brezkompromisne varnosti tudi čudovit izgled. V našem podjetju nudimo več kot 260 različnih modelov lesenih in aluminijastih vhodov v moderni ali klasični izvedbi. V naših razstavno prodajnih salonih, ki ju imamo v Ljubljani in Mariboru, si lahko ogledate razstavne eksponate, ki vas bodo zagotovo prepričali. Kvalitetni materiali in natančna izdelava so pogoj za vrhunske produkte, ki prihajajo izpod rok naših mojstrov. Prodajno mrežo vhodnih vrat za stanovanje ali hišo, imamo razširjeno po vseh kontinentih, saj uživamo zaupanje strank doma in v tujini. Zgodba podjetja Pirnar se je začela leta 1968 z majhno rokodelsko delavnico, ki se je razvila v mogočno družinsko podjetje z več kot 200 zaposlenimi. Želja po perfekciji in odličnosti nas je ponesla v sam vrh proizvajalcev lesenih in aluminijastih vhodov za hiše ali stanovanja. Konstantno razvijamo nove ideje in vsako leto presenečamo z inovacijami za katere smo dobili že veliko priznanj in nagrad. Eden izmed vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetu je German Design Council, ki je našemu podjetju podelil prestižno nagrado za sistem One Touch. Nagrada, ki smo jo prejeli se podeljuje za pionirske in izjemne dosežke na področju oblikovanja.

moderna vhodna vrata za stanovanje


Naše inovacije aluminijastih vhodnih vrat so nas ponesle v vrh svetovnih proizvajalcev

Na našem področju smo pionirji, saj smo aluminijasta vhodna vrata za stanovanja ali hiše ponesli na povsem novo raven. Prvi smo razvili več nivojsko zasnovo krila in prav tako tudi popolnoma ravno zasnovo čistih linij. Obe zasnovi sta tehnološko popolni in izdelani tako, da vsakemu obiskovalcu jemljeta dih. Kombinacije različnih kljuk, potezal, tolkal in ključavnic ustvarijo personalizirana aluminijasta vhodna vrata, ki obiskovalcem dajejo prvi vtis o lastniku oziroma stanovalcih. Prvi smo izdelali aluminijasto krilo v debelini 14 cm, ki daje zaradi togosti in čvrstosti popoln občutek varnosti v vašem domu. V kombinaciji z najdebelejšimi profili proizvajalca Schuko tvorijo varen vhod brez konkurence. Tesnenje vrat je zelo pomembno, zato smo v podjetju Pirnar prvi razvili štirikratno tesnenje, ki pripomore k zelo dobri izolativnosti. Z doseženim količnikom toplotne prevodnosti, smo navdušili priznan nemški inštitut IFT Rosenheim.


V naših razstavno prodajnih salonih si lahko ogledate najboljša aluminijasta vhodna vrata

Vhodna vrata z obsvetlobo so primerna za vse hiše in stanovanja, kjer je dovolj prostora za vgradnjo. Njihova prednost je prepuščanje svetlobe v prostor, ki je zaradi tega optično večji in bolj odprt. Steklo, ki ga uporabljamo je v različnih barvah, teksturah in vzorcih, ki na različne načine prepuščajo svetlobo in ustvarjajo posebne svetlobne efekte v prostoru. Še posebej so obsvetlobni elementi primerni za večje zgradbe kot so gradovi, vile in stanovanja z visokimi stropovi. Če pa vam obsvetlobni elementi niso všeč, vam pa lahko izdelamo vrata v nestandardnih dimenzijah. Prvi smo serijsko izdelali krilo v maksimalni velikosti 130 x 300 cm, ki je bila do tedaj neizvedljiva dimenzija. Maksimalna velikost naših aluminijastih vhodnih vrat je lahko 280 x 350 cm.

aluminijasta vhodna vrata z obsvetlobo


Najkvalitetnejša aluminijasta vhodna vrata izdelujemo serijsko in po naročilu

Naša moderna vhodna vrata skrbijo za varno bivanje tudi z različnimi kontrolami dostopa. Izbirate lahko med kodnimi tipkovnicami ali čitalci prstnih odtisov. Za slednje smo prejeli številna priznanja, saj je naš sistem One Touch tehnološko in oblikovno popoln. Vhodna vrata na prstni odtis zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in udobje bivanja. S sistemom One Touch odpadejo skrbi o klasičnih ključih saj jih ne potrebujete več. Ko čitalec prstnih odtisov, ki je lahko vgrajen v krilo, v potezalo ali pa je skrit v zaščiti cilindra prepozna stanovalca, se vrata odklenejo in čez nekaj sekund nazaj zaklenejo. Dodatna zaščita pred nepovabljenimi gosti je tudi samodejno uvlečno in izvlečno potezalo. Ko sistem One Touch prepozna stanovalca, se potezalo samodejno izvleče in prevzame funkcijo kljuke. Po kratkem času se potezalo uvleče nazaj v krilo in ostane skrito. Izbirate lahko med različnimi modeli potezal, ki so lahko osvetljena z LED svetlobo.

MODERNA ALU VHODNA VRATA NA PRSTNI ODTIS