Pošlji povpraševanje

Alu les vhodna vrata: kombinacija odličnih materialov

Alu les vhodna vrata združujejo najboljše lastnosti obeh materialov, zato so odlična izbira za vaš dom. Les je tradicionalen in široko razširjen gradbeni material, cenjen predvsem zaradi topline, naravnosti in domačnosti, ki mu dajejo večno lepoto, ter možnosti ekološke in trajnostne rabe. Na dotik je prijeten in ga povezujemo z občutkom mehkobe, hkrati je konstrukcijsko trden in primeren za izdelavo robustnega hišnega vhoda. Možno ga je raznoliko oblikovati. Z ustrezno debelino krila dosežemo dobro toplotno in zvočno izolacijo, zaščito pa zagotavlja tudi varnostni certifikat oziroma protivlomnostni razred RC2.

Za izdelavo lesenih vrat je uporaben svetel les smreke z značilnimi marogami, rdečkast macesnov les in trden hrastov les, ki jih premažemo z različnimi lazurami, olji in prekrivnimi barvami. Funkcionalnost in estetika sta prav tako odliki aluminija. Iz njega izdelamo varna in stabilna ter trdna vhodna vrata z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Alu vrata imajo dolgo življenjsko dobo in so odporna na zunanje vremenske vplive. Ta material omogoča tudi številne možnosti obdelave in pobarvamo ga lahko v najrazličnejše odtenke. Vsestranskost teh dveh materialov omogoča, da se zelo dobro obneseta tako vsak zase kot v kombinaciji. Povezava aluminija in lesa ter izdelava alu les vhodnih vrat še poveča možnosti estetskega dizajna in barvne palete. Naravno trpežnost in zvočno-toplotno izolativnost lesa z uporabo aluminijastih profilov le še podkrepimo. Notranje lesene okvirje obda kovinska konstrukcija.

Alu les vhodna vrata

Priložnost za dober nakup vrat

V naših kolekcijah (Pure, Multilevel, Classico, Premium) si lahko ogledate aluminijaste in lesene modele vrat, nudimo pa tudi nakup vrat po naročilu. Pri izdelavi vrat ni omejitev, saj lahko poljubno kombiniramo materiale (les, aluminij, steklo in jeklo), uporabimo različne barve in oblike, vaša nova alu les vhodna vrata pa personalizirate še z unikatnim potezalom in izberete moderen elektronski način zaklepanja. Tako si zagotovite nakup vrat po svoji meri, ki se z zadovoljstvom ob uporabi zanesljivo obrestuje.

Vodnik za nakup popolnih vrat

Vsestransko kakovostna vhodna vrata

Lastnosti kvalitetnih vhodnih vrat so dolga življenjska doba in brezhibna uporabnost ter lep videz, usklajen s slogom hiše. Prav tako je pomembno, da vrata omogočajo varnost, udobje in prijetno počutje v vaši hiši. Z vrhunsko izdelavo in strokovno montažo bodo vrata prispevala k zvočni in toplotni izolaciji ter s tem k energetski učinkovitosti. Za zaščito doma pa poskrbijo še elektronski sistemi zaklepanja. Elektronske ključavnice se odklepajo s telefonom, številčno kodo ali kartico, v naša najnovejša modela hišnega vhoda pa smo vgradili čitalnik prstnih odtisov (vrata OneTouch) in sistem za prepoznavo obraza (vhodna stena Theatrica).

Protihurpna vrata

Protihrupna vhodna vrata zagotavljajo udobno bivanje

Mir in tišina v zavetju lastnega doma sta neprecenljiva, zato proizvodnja kakovostnih vhodnih vrat vključuje protihrupno zaščito. Les je že naravno dober izolator, v postopku izdelave lesenih vrat dodamo še mineralno volno, poliuretansko peno in druge izolacijske materiale, s čimer dosežemo odlično izolacijo. Tudi iz aluminija naredimo vzdržljiva in kompaktna vrata, ta v osnovi prožen in mehak material pa moramo za učinkovito izolacijo posebej predelati in dodati kakovostne izolativne materiale. Poleg tega moramo poskrbeti tudi za ustrezno tesnjenje vratnega krila (najboljša so silikonska tesnila) in dobro prilegajoča se okovja in ključavnice (brez vrzeli, ki bi prepuščale zvok).

Vhodna vrata po naročilu

Z odločitvijo za nakup vrat po meri dobite unikaten izdelek, individualno zasnovan po vaših željah in edinstveno prilagojen vašemu domu. Sporočite nam svoje zamisli in želje in pomagali vam bomo s strokovnimi nasveti, na naši spletni strani se lahko naročite na brezplačni izris. Izberite pravo barvo, material in površinsko obdelavo, na voljo so vam tudi različne možnosti obsvetlob in osvetlitev vhoda. Hišni vhod je eden prvih vtisov, ki jih o vas dobijo obiskovalci, elegantna in kvalitetna vhodna vrata zato predstavljajo tudi dobro naložbo in zvišajo ceno hiše ob prodaji.