Prodaja zimskih gum na obroke

Poleg avtopralnice za različna vozila (tudi tovornjake in avtobuse) imamo v podjetju Petrol tudi vulkanizersko delavnico. Njen del je tudi prodaja gum ter seveda tudi montaža in centriranje pnevmatik za vsa vozila, tudi osebne avtomobile. Posebna prednost naše delavnice je oseben pristop, ki ga večja podjetja ne morejo ponuditi, pri nas pa se vam bomo lahko povsem posvetili, vam pomagali izbrati in vam celo ponudili odplačevanje na obroke. Prodaja zimskih gum v podjetju Petrol vam namreč omogoča tudi obročno odplačevanje kupljenih izdelkov.

Prodaja gum po ugodnih cenah

Če pogledate našo spletno stran, boste kaj hitro ugotovili, da je cena za zimske gume izjemno ugodna. Poleg tega vam prodaja zimskih gum ponuja možnost plačila na obroke, zato je za naše kupce cena še ugodnejša. Zimske gume lahko kupite bodisi v naši poslovalnici (bodisi prek naše spletne strani, kjer želeno pnevmatiko preprosto s klikom prenesete v košarico. Nato lahko nakup zaključite ali pa si izberete še kakšen izdelek iz naše ponudbe. Nikar pa ne pozabite, da je zakonsko določeni datum za namestitev zimskih pnevmatik 15. november, zato ne odlašajte, ampak svojega jeklenega konjička čim prej opremite s kakovostno zimsko obutvijo.

Prodaja, menjava in centriranje gum na enem mestu

Prodaja zimskih gumNa sedežu podjetja je našim strankam na voljo pestra paleta izdelkov in storitev. Prodaja zimskih in letnih gum za osebna vozila, tovornjake, delovne stroje in avtobuse je le ena izmed njih, ponujamo vam tudi številne izdelke za vaše vozilo, na primer platišča, okrasne pokrove, akumulatorje, dodatno opremo, olje in rezervne dele. Zimske gume na obroke lahko brez težav odplačujete manjše zneske in si brez skrbi privoščite kakovostne pnevmatike, ki vas bodo varno pripeljale kamor koli.

Oglejte si ponudbo na naši spletni strani!


Petrol d.d. | Prodaja kakovostnih zimskih gum na obroke - povezave do naše spletne strani: