Letne avtomobilske pnevmatike - akcija Petrol za varno vožnjo


Pnevmatike so izjemnega pomena za varno vožnjo - ne glede na to, za kateri letni čas gre, v kakšnih vremenskih razmerah se vozite in koliko se vozite v povprečju. Pnevmatike za vse letne čase je treba redno preverjati in jih po potrebi zamenjati, saj so edini stik avtomobila s cestiščem. Ob nakupu avtomobila ali ob menjavi sezon se vedno dobro prepričajte, kakšne zahteve so glede gum postavili proizvajalci in se posvetujete z ustrezno izobraženim strokovnjakom, ki vam bo znal svetovati. Ne pozabite, da je le dobro 'obut' avto varen in zanesljiv za potnike v avtu in druge udeležence v prometu.

Letne pnevmatike


Velika izbira za vse vrste vozil - letne pnevmatike akcija Petrol


Akcija, ki jo ponuja Petrol za letne avtomobilske pnevmatike je nekaj, česar nikakor ne smete zamuditi. Letne pnevmatike na obroke za golf 4 in vsa druga vozila so odlična priložnost, da svojega jeklenega konjička dobro pripravite na poletno sezono. Pridite na Petrol - akcija za letne avtomobilske pnevmatike različnih vrst vam bo olajšala nakup in vam omogočila varno vožnjo tudi poleti. Če ne vete. Ali so vaše gume že potrebne zamenjave, saj so že preveč obrabljene ali pa celo poškodovane, vam lahko v naših servisnih delavnicah Tip Stop Vianor svetujemo, pri nas boste lahko izbrali prave zimske ali letne pnevmatike (na obroke, npr. za golf 4) po ugodni ceni, pri nas vam jih lahko tudi zamenjamo, na voljo pa imamo tudi prostor za shranjevanje do naslednje sezone.

LETNE PNEVMATIKE V AKCIJI - PETROL


Zakonsko določeni datumi za menjavo


Bliža se pomladi, kmalu pa tudi poletna sezona, z njo pa zakonsko določen datum, ko lahko zimska 'obuvala' na svojem avtomobilu zamenjate za 'poletna'. V Sloveniji je z zakonom določeno, da morajo zimske gume imeti avtomobili med 15. novembrom in 15. marcem. Petrol akcija za letne avtomobilske pnevmatike je namenjena vsem, ki bi radi pnevmatike kupili po ugodni ceni, obenem pa ne želite za to žrtvovati kakovosti.

Obiščite naše servise in se prepričajte, da imamo na voljo le najboljše izdelke!


Petrol, d.d. | Naj vas premami Petrol akcija za letne avtomobilske pnevmatike - povezave do naše spletne strani: