Z nami hitro do sodobnega in uspešnega vodenja podjetja

Uspešno vodenje podjetja zajema več kot zgolj dajanje ukazov in ustvarjanje dobička. To je kompleksen proces, ki ga je treba poznati v teoriji in praksi. V podjetju OK Consulting, kompetence vodij razvijamo že dobrih 20 let. Vodja se ne rodi – vodja se naredi. Svetujemo vam na poti uresničevanja ciljev, pri pridobivanju ustreznih kadrov in njihovemu razvoju. Naši strokovnjaki, psihologi Nikolaj Mejaš, Sandi Kofol, Timotej Strnad, Katarina Veselko in zdravnik Željko Ćurić, s svojim  bogatim in širokim znanjem ter izkušnjami krepijo kompetence vodij z izobraževanji in coachingom. Prispevamo tudi pri spreminjanju vaše organizacijske kulture iz bolj tradicionalne v bolj moderno. Z nami se je izobraževalo in razvijalo že več kot 900 zadovoljnih strank, naši strokovni sodelavci pa se izobražujejo tudi v tujini, da vam lahko nudimo najbolj sodobne in prilagojene pristope. Pot do uspešnega vodenja podjetja se začne z zavedanjem, da lahko optimizirate vodenje in odnose v vašem podjetju ter okrepite vezi med zaposlenimi.

Naj vam vodenje zaposlenih postane izziv, ki prinaša užitek

Vodenje zaposlenih je spretnost, ki se je moramo naučiti. V nasprotju s tem, kar mnogi verjamejo, se vodje naredijo in ne rodijo. Zlasti v modernem, vse bolj kompleksnem poslovnem svetu je nujno, da razumete svoje zaposlene in načine njihovo psihološko delovanje. Z nami boste spoznali vse pasti in priložnosti vodenja zaposlenih, ki vam bo postalo izziv in užitek. Številne zadovoljne stranke so naše zagotovilo za to, da se bodo delovni procesi v vašem podjetju oplemenitili, vzdušje pa postalo bolj prijetno in produktivno. Vodja, ki je ustrezno izobražen in se zaveda svoje vloge, je namreč izjemen spodbujevalnik za delo podjetja. Naučili se boste, kako motivirati zaposlene z različnimi pristopi in nagradami ter jih tako spodbuditi k večji učinkovitosti. Posvetili se boste različnim tipom osebnosti ter s tem razpletli uganko vodenja različnih tipov osebnosti. V naših usposabljanjih, med katerimi lahko izberete delavnice, šole vodenja ali individualni coaching, boste našli tudi napotke za učinkovito razvijanje vaših sodelavcev.

šola vodenja

Z našimi metodami vodenja v podjetju bo vodenje tima postalo učinkovito in uspešno

Pri nas usposabljanja za vodenje v podjetju pripravimo v sodelovanju z vami. Če vam je vaš poudarek na vodenju tima, bomo naredili vse, da bomo okrepili timski duh ter iz vsakega člana izvabili njegove lastnosti, ki lahko k skupnemu cilju prinesejo največ. Verjamemo, da ima vsak član tima svoj talent in tako lahko vsak k skupnemu uspehu prinese svoj košček sestavljanke. Naloga vodje pa je, da ustrezno vodi delovanje tima, za doseganje sinergij. Z našimi usposabljanji boste pridobili znanja in veščine za uspešno timsko delovanje, konstruktivno delovno vzdušje in ustrezno motiviranje zaposlenih..

Več informacij o vodenju in motiviranju zaposlenih najdete na naši spletni strani

Z vodenjem in motiviranjem zaposlenih ter ostalimi programi usposabljanja se ukvarjamo že dobrih dvajset let. Smo ekipa motiviranih in dinamičnih strokovnih delavcev s področja psihologije in organizacije vodenja. Naše vodilo je prilagodljivost strankam in zadovoljstvo kupcev, obenem pa trdno stojimo za svojimi pristopi, ki jih razvijamo v sodelovanju s številnimi priznanimi strokovnjaki. Med nami so certificirani NLP cochi (nevrolingvistično programiranje) Praktik in Mojster Praktik in ICF (International Coaching Federation) ter  TA coachi, vsi pa smo zaključili tudi usposabljanje iz transkacijske analize pri dr. Zoranu Milivojeviću. Vedno pa pristope prilagodimo dejanskim potrebam in željam naročnika. Na spletni strani najdete opise naših programov in dela ter več o naših sodelavcih. Oglasite se nam in omogočite svojemu podjetju dologoročno rast in uspeh!

POSTANITE VODJA!